Home » Știri » Ducu Bertzi, la poliție. Artistul a fost audiat în dosarul Radio România

Ducu Bertzi, la poliție. Artistul a fost audiat în dosarul Radio România

Octavian Palade / 21.11.2016, 12:35
Ducu Bertzi, la poliție. Artistul a fost audiat în dosarul Radio România

Ducu Bertzi a fost audiat în dosarul achiziţiilor de servicii de turism făcute de Societatea Română de Radiodifuziune, în care sunt anchetate 11 persoane.

Ducu Bertzi, membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), a fost audiat luni în dosarul privind achiziţii de servicii de turism. Artistul a declarat că procurorii l-au întrebat despre o firmă de turism despre care nu ştie nimic.

“După ce vedem actele, o să vă comunicăm. Nu a fost vorba despre nicio firmă astăzi. Până nu văd actele, nu ştiu despre ce este vorba. (…)  M-au întrebat despre o firmă de turism, habar nu am de ea. Nici nu s-a vorbit despre firmă”, a declarat Ducu Bertzi, la ieşirea din sediul Poliţiei Române, unde a fost audiat în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Avocata artistului a spus că nu au nimic de ascuns, dar în acest moment nu au nimic de spus despre dosarul în care 11 membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune sunt urmăriţi penal pentru abuz în serviciu şi conflict de interese, deoarece ar fi participat la luarea unor decizii în urma cărora au fost încheiate ilegal mai multe contracte privind achiziţii de servicii de turism.

Oficiali din cadrul Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 au declarat că luni au fost citate pentru a fi audiate toate persoanele vizate în acest dosar.

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, a fost citat şi el pentru a fi audiat luni în dosarul privind achiziţii de servicii de turism. Acesta însă nu se poate prezenta, pentru că este internat de trei zile la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Capitală.

Managerul Spitalului „Sfântul Pantelimon”, Gheorghe Popescu, a declarat că Ovidiu Miculescu este internat de la sfârşitul săptămânii trecute, starea acestuia fiind „destul de gravă”. Gheorghe Popescu a menționat că nu poate da alte date medicale despre Ovidiu Miculescu.