Home » Știri » Estic Park: Israelienii construiesc apartamente în București

Estic Park: Israelienii construiesc apartamente în București

George Stanciu / 12.10.2016, 14:04
Estic Park: Israelienii construiesc apartamente în București

Constructorul Eagle Development Estate, companie subsidiară a Israel Land Development Company (ILDC), va finaliza în viitorul apropiat structura primei clădiri ce face parte din proiectul rezidențial Estic Park, ce presupune 125 de apartamente. Se estimează că livrarea va fi posibilă în primăvara anului viitor, transmite agentul de vânzări, Coldwell Banker România, într-un comunicat de presă. 

Proiectul rezidenţial se află sectorul 2 din Capitală, la intersecţia şoselelor Dobroeşti și Pantelimon, fiind aflat pe malul lacului Dobroeşti.

Investiţiile de până acum se ridică la aproximativ 26 de milioane de euro, 6 milioane euro fiind dedicați pentru construcţia primei clădiri. Finanţarea este asigurată parțial din surse proprii ale constructorului, restul de bani fiind accesat cu ajutorul unei linii de credit acordată de către Libra Bank.

Estic Park va avea în total 1.500 de locuinţe, iar proiectul va fi finalizat în 6 ani, fiind împărțit în patru etape.

Estic Park: prețuri de pornire

Proiectul Estic Park se lansează oficial la Târgul Imobiliar Naţional (tIMOn). Acesta se desfășoară în intervalul 20-23 octombrie și are loc în Piaţa Constituţiei. Preţurile de vânzare pentru o garsonieră pornesc de la 44.850 de euro plus 5% TVA și oferă o suprafață utilă totală de 45,1 metri pătraţi.

”Bucureştiul trece printr-o schimbare de infrastructură considerabilă, iar zona Pantelimon va fi în viitor în topul preferinţelor celor care doresc să achiziţioneze o locuinţă nouă. Estic Park oferă un acces facil către nordul oraşului, iar infrastructura din zonă este într-o continuă îmbunătăţire, de la finalizarea lucrărilor la reţeaua de transport public până la finalizarea unor investiţii private, precum MegaMall”, a declarat Alina Verdeaţă, manager în cadrul Coldwell Banker România, citată de news.ro.

Finalizarea proiectului presupune și alte facilităţi: o zonă de servicii şi spaţii comerciale precum un centru comercial sau o cafenea, dar și amenajarea unei promenade pe malul lacului Dobroeşti. În plus, constructorii vor să creeze și spații pentru activități sportive, dar și locuri de joacă pentru copii.

Israel Land Development Company este unul dintre cei mari jucători de pe piața imobiliară din Israel.