Home » Știri » FC Voluntari, protest față de arbitri: Ne pasă de fotbal, respectaţi-ne şi pe noi!

FC Voluntari, protest față de arbitri: Ne pasă de fotbal, respectaţi-ne şi pe noi!

Octavian Palade / 04.11.2016, 14:00
FC Voluntari, protest față de arbitri: Ne pasă de fotbal, respectaţi-ne şi pe noi!

Un protest al FC Voluntari față de arbitrajul de la ultimele meciuri jucate de echipă a fost declanșat vineri.

Ca formă de protest, oficialii FC Voluntari au prezentat un banner la conferinţa de presă organizată vineri, cu mesajul „Ne pasă de fotbal, respectaţi-ne şi pe noi!”, reșatează news.ro.

Antrenorul echipei FC Voluntari, Florin Marin, a transmis că, tot ca o formă de protest, va folosi în meciul cu Concordia, din etapa următoare, jucători care au evoluat mai puţin.

„Legat de meciul cu Viitorul, le-am spus jucătorilor că trebuie să ne luăm măsuri, să fim atenţi, deoarece vor fi probleme de arbitraj. Viitorul nu a avut probleme de arbitraj în acest sezon. Nu m-am gândit că vom ajunge vreodată la modul cum a fost arbitrat acest meci. Noi suntem principalii vinovaţi pentru înfrângere, dar maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs a fost în favoarea celor de la Viitorul. Am avut doi jucători eliminaţi cu multă uşurinţă. Dacă nu marcau se juca până seara târziu şi până reuşeau să câştige. Am vrut să scot echipa de pe teren când Kovacs a dictat repetarea penaltiului şi îmi pare rău că nu am făcut-o. Sub formă de protest, la meciul cu Concordia Chiajna intenţionăm să folosim jucătorii care au evoluat mai puţin. Unii arbitrii sunt extrem de aroganţi”, a declarat Florin Marin.

Ofiţerul de presă al clubului FC Voluntari, Lucian Ionescu, a amintit că elevii lui Florin Marin au avut în acest sezon probleme de arbitraj la meciurile cu Pandurii Târgu Jiu, CS Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti, Gaz Metan Mediaş, ASA Târgu Mureş şi FC Viitorul.

FC Viitorul a câştigat, cu scorul de 2-1, meciul susţinut luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XIV-a a Ligii I, în care oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 90+5.

Meciul FC Voluntari – Concordia Chiajna va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, în etapa a XV-a a Ligii I.