Home » Știri » Gabriela Firea: sunt amenințată, urmărită și îmi sunt ascultate telefoanele

Gabriela Firea: sunt amenințată, urmărită și îmi sunt ascultate telefoanele

George Stanciu / 17.10.2016, 16:09
Gabriela Firea: sunt amenințată, urmărită și îmi sunt ascultate telefoanele

Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, a afirmat la România TV, că în ultima vreme primește ameninţări pe e-mail sau pe reţelele de socializare, că este urmărită în trafic și că îi sunt interceptate convorbirile. Asta s-ar datora faptului că a deranjat „grupurile de interese care ani de zile au câştigat zeci de milioane de euro din contractele cu Primăria Generală”.

”Declaraţiile mele au deranjat foarte mult. Declaraţiile ca declaraţiile, dar faptele mele de la Primăria Capitalei au deranjat grupurile de interese care ani de zile au câştigat milioane, zeci de milioane de euro, în urma contractelor pe care le-au semnat cu Primăria Generală a Capitalei, contracte care acum, în mod evident, sunt puse în pericol, pentru că nu intenţionez să fac rabat, nu intenţionez să fac compromisuri şi să perpetuez acest stil de a face risipă din banii publici şi de a toca acel aproape un miliard de euro – banii bucureştenilor – pentru afaceri care nu se simt în creşterea calităţii vieţii bucureştenilor”, susține primarul Capitalei.

Firea afirmă că după fiecare zi în care solicita informații cu privire la un contract în derulare, simțea că era urmărită de mașini în trafic. Aceasta mai spune și că a fost amenințată pe e-mail şi pe Facebook, pe contul personal.

”Am primit sugestii din partea unor persoane aşa-zis binevoitoare care îmi transmiteau să o las mai moale că sunt anumite afaceri care trebuie să continue chiar dacă ele nu aduc plus valoare”, susține Gabriela Firea.

Ea spune și că îi sunt ascultate convorbirile telefonice, fiind de părere că acest lucru îl fac ”grupuri şi cercuri de interese private”.

”Am avut o conversaţie telefonică cu o colegă de partid, la un moment dat această discuţie s-a întrerupt, iar eu auzeam ce discutasem cu doamna respectivă cu câteva minute înainte. Nu-mi venea să cred că pur şi simplu ascult înregistrarea propriei noastre convorbiri. (…) Eu cred că sunt structuri private, merg pe ideea că pe mine mă monitorizează grupuri şi cercuri de interese private care se simt deranjate că eu am ajuns primar general”, a mai adăugat Firea, susținând că asemenea grupuri de interese voiau să aibă Capitala sub control.

Sursă imagine: www.dcnews.ro