Home » Știri » Huidu și Găinușă, schimb de replici tăioase pe internet

Huidu și Găinușă, schimb de replici tăioase pe internet

George Stanciu / 07.11.2016, 16:09
Huidu și Găinușă, schimb de replici tăioase pe internet

Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, foștii prezentatori ai emisiunii ”Cronica cârcotaşilor”, au fost protagoniștii unui schimb de replici pe internet, în postările făcute pe blogurile personale, după ce Găinuşă l-a acuzat pe fostul coleg de platou că a distrus ceea ce au construit împreună şi şi-a asumat integral meritele succesului. 

”Am muncit pentru tot ce am. Nu mai datorez nimic, nimănui. Am ajuns să lucrez în divertisment datorită unui text pe care l-am scris şi l-am trimis la radio. Nu m-a băgat undeva nimeni, nicăieri, niciodată. Multumesc Filip. Mulţumesc Luca. Am lucrat în televiziune din 1997, la Chestiunea Zilei. Mulţumesc Călinescu. Nu-ţi mulţumesc pentru că mi-ai zis de faţă cu toţi sclavii tăi că n-am faţă de ecran. Mulţumesc Şerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ţi mulţumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Şi ţi-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul”, a afirmat Mihai Găinuşă pe blogul său, duminică, cu ocazia aniversării vârstei de 46 de ani.

Prezentatorul a mai adăugat că nu își va compromite integritatea, scriind vulgarități pentru a aduna fani.

”Am făcut radio şi televiziune şi înainte de Cronică, fac şi după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarităţi, numai ca să câştig un public pe care n-o să-l respect”, adaugă Găinușă.

Şerban Huidu i-a răspuns fostului său coleg printr-o postare proprie pe blogul său, urându-i la mulţi ani lui Găinușă, contracarând apoi acuzațiile acestuia, despre care a spus că avea un salariu mai mare decât restul echipei la un loc.

”Nu eu mi-am asumat meritele ci Echipa asta din care fac parte cu drag şi din care ai făcut parte şi tu, dacă îţi mai aduci aminte. Ei se gândesc cu drag la tine, poate şi pentru că nu ştiu că tu câştigai de trei ori mai mult decât toată Echipă la un loc (ups mi-a scăpat). Totuşi, îmi stă pe limbă o întrebare: dacă toţi sunt nişte nulităţi, de linia doi etc, de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat? Tuturor le-ai făcut oferte şi ai primit un refuz categoric! Oamenii îmi spun acum să îi scuzi dar s-au gândit că fiind «nulităţi de mâna a doua» nu fac faţă presiunii noilor tale planuri”, a scris Şerban Huidu pe blogul său.

Cu privire la meritele asumate de acesta, Huidu a răspuns că ideea emisiunii ”Cronica cârcotaşilor” îi aparţine, dar că realizarea acesteia a fost un succes împărțit cu echipa.

”Ideea emisiunii a fost a mea, dar meritele pentru realizarea ei le-am împărţit de fiecare dată cu Echipa. De aia ei sunt aici şi tu acolo cam ca un cuc. Chiar câţi oameni din echipele pe care «le-ai iubit» sunt cu tine acum? Cum nimeni? tz tz tz… Trebuie să te simţi tare prost! Atâta iubire aruncată pe apa Sâmbetei!”, a adăugat Huidu.

Pe blogul său, Mihai Găinuşă a afirmat că nu îl interesează de persoanele care ”sunt şi vor fi întotdeauna nişte sfătuitori din linia doi”, nişte ”nulităţi”.

”Nu-mi pasă de cei care sunt şi vor fi întotdeauna nişte sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat şi singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani şi-un loc de muncă călduţ. Sunteţi nişte nulităţi şi aşa o să rămâneţi. Punct. Mulţumesc Burci că ai crezut cândva în mine. Nu-ţi mulţumesc că ţi-ai bătut joc de munca mea şi ai preferat să-i asculţi pe yesmenii din jur. Să ştii că niciodată n-o să mă dau bine pe lângă un patron, ca să supravieţuiesc cu resturi aruncate. Nu m-a angajat nimeni pe pile niciodată. Poate că nu mai am publicul numeros dinainte. Dar, hei! Acum am un public valoros şi inteligent pe care-l respect mult. Vă mulţumesc că mă apreciaţi. Fac tot ce pot, credeţi-mă, ca să nu vă dezamăgesc”, a scris Găinuşă.

Şerban Huidu a vorbit și despre jignirile aduse de Găinuşă foştilor colegi şi a ținut să îi transmită fostului său coleg urări din partea câtorva persoane.

”Nebunul ăla de Silviu te salută şi îţi spune că Topul Ruşinică merge foarte bine. Ceea ce îţi doreşte şi ţie cu emisiunea aia nouă. Cică a vândut în 4 luni cartea foarte bine. Cam câte exemplare ai vândut tu în total. Deh nu mai sunt acelaşi vremuri… Proasta aia de Fani îţi ţine pumnii să faci rost de un producător mai devotat şi mai ordonat decât ea. Ea care nu depăşeşte linia doi. Tăntălăul ăla de Dezbrăcatu îţi spune: la mulţi ani şi îţi este recunoscător pentru că, datorită ţie, preţuieşte mult mai mult colegii pe care îi are”, a enumerat Huidu.

Şerban Huidu s-a mai referit și la afirmația lui Mihai Găinuşă, potrivit căreia acesta şi-a respectat întodeauna contractele şi că întotdeauna s-a luptat şi se va lupta pentru drepturile sale, arată news.ro.

”Nu am stat niciodată la mila nimănui şi dacă munca nu mi-a fost apreciată, am plecat fără regrete. Încă nu m-a dat nimeni afară. Mi-am respectat întodeauna contractele. Chiar dacă unii n-au înţeles să facă, la rândul lor, asta. M-am luptat şi o să mă lupt mereu pentru drepturile mele. Ştiu ce-am realizat şi n-o să înşir aici cărţi, premii şi laude. Nici n-aş avea loc”, a scris Mihai Găinuşă.

”Pentru mine cel mai important contract a fost cel cu Statul. Mi-am plătit până la ultimul leu datoriile către Stat. Spre deosebire de mine, unii muuult mai deştepţi-din linia întâi-au ales să fenteze Statul scoţând bani din firme pe cunoscutele «drepturi de autor». După mulţi ani de tergiversări, guvernul Victor Ponta i-a amnistiat pe rău platnici! Poţi să îmi recomanzi avocatul ce se luptă pentru «drepturile tale»? Nu de alta dar aş vrea şi eu banii plătiţi ca impozit la Stat înapoi sau unii sunt în linia întâi şi ăilalţi «nulităţi»?”, i-a răspuns Huidu fostului coleg.

Mihai Găinuşă a prezentat ”Cronica Cârcotaşilor”, la Prima TV, mai întâi alături de Şerban Huidu, apoi de Codruţ Kegheş.