Home » Știri » Imaginea prin care Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că așteaptă al doilea copil. Ce mesaj au transmis

Imaginea prin care Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că așteaptă al doilea copil. Ce mesaj au transmis

Violeta Badea / 15.02.2021, 11:31
Imaginea prin care Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că așteaptă al doilea copil. Ce mesaj au transmis

Imaginea prin care Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că așteaptă al doilea copil. Ce mesaj au transmis. Ducii de Sussex sunt în culmea fericirii, după ce au anunțat oficial duminică seară că așteaptă al doilea copil. Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan Markle vor deveni părinți pentru a doua oară și îi vor dărui un frăţior sau o surioară micuţului Archie, în vârstă de 1 an.

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că așteaptă al doilea copil

Un purtător de cuvânt al cuplului a venit cu o veste extraordinară! Meghan și Harry așteaptă al doilea copil și sunt extrem de bucuroși. De asemenea, cei doi îndrăgostiți au făcut publică o fotografie alb-negru realizată de un prieten în care se poate vedea burtica ducesei. Poza îi ilustrează pe cei doi romantici sub un copac. Prințul Harry își mângâie soția pe cap, iar aceasta ține mâna pe burtă.

„Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenţia britanică de ştiri Press Association, citat de Agerpres.

Cei doi mai au un copil, pe Archie Mountbatten-Windsor, care va împlini în luna mai 2 ani. Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan Markle au ales să părăsescă Casa Regală în luna ianuarie 2020  şi s-au mutat cu copilul în California de Sud pentru a avea parte de o viaţă mai independentă, fără reguli stricte și departe de atenţia presei britanice.

Imaginea prin care Meghan Markle si Printul Harry au anuntat ca asteapta al doilea copil
Imaginea prin care Meghan Markle si Printul Harry au anuntat ca asteapta al doilea copil

Ce le-a transmis regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii  le-a transmis un mesaj de felicitare Prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, după aflarea veștii că vor deveni din nou părinți.

“Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales şi întreaga familie regală este încântată şi le doreşte numai bine”, a transmis un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham duminică seara.

Din cauza pandemiei de coronavirus, membrii familiei regale se văd destul de rar. În prezent, suverana se află la castelul Windsor, lângă Londra, împreună cu soţul ei Philip, duce de Edinburgh.

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a mai pierdut o sarcină

Vestea că Meghan Markle este din nou însărcinată vine la doar câteva luni după ce ea a suferit un avort spontan. În luna iulie se întâmpla acest lucru, iar cei doi au trecut printr-o durere cumplită. Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, și-a deschis sufletul și a povestit în detaliu întâmplarea nefericită în articolul numit „Pierderile pe care le împărtășim”. Ea spunea că a suferit o durere insuportabilă și a depășit cu greu momentul.

De asemenea, ducesa a mai povestit că avortul spontan a avut loc după ce aceasta a mers să îi schimbe scutecul micuțului lor, Archie. Durerea a fost cumplită și a făcut-o să se prăbușească la pământ, cu tot cu copil. Meghan a fost transportată la spital, iar prințul Harry i-a fost alături în aceste momente dificile.Ce doi s-au căsătorit în mai 2018, iar ceremonia de nuntă a avut loc la capela regală de la Castelul Windsor, în apropiere de Londra.