Home » Știri » Interpreta hitului Lambada a fost găsită moartă

Interpreta hitului Lambada a fost găsită moartă

Sebastian Rotaru / 19.01.2017, 17:38
Interpreta hitului Lambada a fost găsită moartă

Cântăreața braziliană Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului mondial Lambada, a fost găsită moartă și carbonizată în mașina sa.

Trupul acesteia a fost descoperit joi, la Saquerema, pe litoralul regiunii Rio de Janeiro, s-a aflat din surse din cadrul poliției, potrivit Digi24.

Da, pot confirma acest lucru, a declarat pentru AFP un polițist de la comisariatului local, referitor la moartea artistei, fără a oferi detalii suplimentare imediat.

O echipă de pompieri a fost chemată pentru a stinge un incendiu la mansarda unui han care îi aparținea cântăreței în jurul orei locale 03:50. Aceeaşi echipă a intervenit apoi şi la ora locală 06:00 pentru a stinge flăcările care au cuprins un automobil, un model Honda Civic, în care a fost găsit corpul carbonizat al artistei. 

Autorităţile au demarat o anchetă. Trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. 

Loalwa Braz locuia în Saquarema, unde administra hanul Azur.

S-a născut în Rio de Janeiro şi a crescut într-o familie muzicală, tatăl ei fiind şeful unei orchestre de muzică tradiţională braziliană, iar mama era pianistă.

Loalwa Braz a fost solista grupului Kaoma, înfiinţat în 1985, care a devenit celebru cu hituri precum „Chorando Se Foi (Lambada)”, „Dançando Lambada” şi „Lambamor”.

Hitul Lambada a fost lansat în anul 1989 și a devenit un hit cunoscut în întreaga lume chiar și în prezent.

În total, grupul Kaoma a vândut peste 25 de milioane de discuri în întreaga lume.

Artista a lansat un album solo în 2006, pe care îi plăcea să-l descrie ca „o călătorie între romantism și explozia ritmurilor care fac parte din personalitatea mea ca artist”, după cum relatează Direct Matin.

Loalwa Braz Vieiraa trăit mai mulți ani în Franța.