Home » Știri » Jigniri grave la adresa protestatarilor, aduse de un consilier județean al PSD Constanța

Jigniri grave la adresa protestatarilor, aduse de un consilier județean al PSD Constanța

Sebastian Rotaru / 02.02.2017, 15:17
Jigniri grave la adresa protestatarilor, aduse de un consilier județean al PSD Constanța

Sabrina Maria Nedelcu, consilier județean al PSD Constanța, a jignit, pe Facebook, protestatarii din țară, numindu-i „putori” şi îi întreabă: „care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă duceţi de la 9:00 dimineaţa la proteste?”

Sabrina Nedelcu și-a șters ulterior contul de Facebook, dar postarea ei a făcut deja înconjurul internetului, potrivit Digi24.

Aceasta și-a exprimat indignarea prin postarea de pe Facebook, cerând explicații referitoare la dreptul cu care oamenii protestează în fața Guvernului, după aprobarea OUG de modificare a Codurilor penale.

„Practic România nu este de acord ca atunci când furi să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plăteasca 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da, tare deştepţi sunteţi, sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă duceţi de la 9:00 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a scris Maria Sabrina Nedelcu în postare.

După ce a primit mai multe comentarii prin care era, de asemenea, jignită pentru afirmațiile pe care le-a făcut, aceasta și-a șters contul de pe rețeaua de socializare.

Sabrina Maria Nedelcu este consilier județean din anul 2016. Conform declaraţiei de avere, ea nu are terenuri, clădiri sau autoturisme. De asemenea, nu a înregistrat venituri în ultimul an fiscal, primind în schimb o moştenire de 280.000 de euro de la o femeie din localitatea Nuntaşi, judeţul Constanţa.

Conducerea PSD Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că se dezice de afirmațiile propagate în mediul online de către consiliera lor.

„În urma declaraţiilor publice ale doamnei consilier judeţean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanţa se delimitează ferm de afirmaţiile jignitoare la adresa cetăţenilor Constanţei care şi-au exercitat în mod paşnic un drept constituţional. BPJ al PSD Constanţa se va reuni în cel mai scurt timp şi va decide ce măsuri se impun cu privire la această situaţie. Ne cerem scuze pentru declaraţiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu”, se arată într-un comunicat al PSD Constanţa.