Home » Știri » Juncker, către Cioloș: aţi asigurat o perioadă fără precedent de guvernare transparentă

Juncker, către Cioloș: aţi asigurat o perioadă fără precedent de guvernare transparentă

Sebastian Rotaru / 06.01.2017, 13:42
Juncker, către Cioloș: aţi asigurat o perioadă fără precedent de guvernare transparentă

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude- Juncker i-a transmis un mesaj de felicitare fostului premier al României, Dacian Cioloș.

Juncker l-a felicitat pe Dacian Cioloș pentru „munca excelentă” pe care a făcut-o Guvernul său în ultimul an. În tot acest timp, Junger spune că a asigurat “o perioadă fără precedent „de guvernare transparentă, deschisă şi responsabilă”, informează news.ro.

“Permiteţi-mi să vă felicit pentru munca excelentă pe care Guvernul dumneavoastră a făcut-o în utimul an. Aţi asigurat o perioadă fără precedent de guvernare transparentă, deschisă şi responsabilă din istoria recentă a României. Aşteptăm cu nerăbdare ca viitorul Guvern să continue câteva dintre iniţiativele emblematice pe care le-aţi lansat, precum România Competitivă, pachetul anti-sărăcie şi reforma administraţiei publice”, i-a transmis preşedintele Comisiei Europene lui Dacian Cioloş.

Jean-Claude Juncker a dat asigurări că instituţia pe care o conduce rămâne “un partener constant şi de încredere al României în aceste întreprinderi, fie prin sprijin financiar, expertiză tehnică sau prezenţa pe teren”.

În încheiere, preşedintele CE i-a urat lui Dacian Cioloş toate cele bune în eforturile sale viitoare.

Guvernul Cioloș a fost numit pe data de 17 noiembrie, după ce Guvernul Ponta și-a dat demisia în urma incendiului din clubul Colectiv, soldat cu 64 de morți și sute de răniți. Guvernul Cioloș a stat la Palatul Victoria până pe 4 ianuarie, când la conducerea țării a venit Guvernul Grindeanu, format de către coaiția PSD – ALDE.