Home » Știri » Oferte pentru vacanțele din 2017: Reduceri de până la 55%

Oferte pentru vacanțele din 2017: Reduceri de până la 55%

Octavian Palade / 16.11.2016, 13:13
Oferte pentru vacanțele din 2017: Reduceri de până la 55%

La ultima ediție de toamnă a Târgului de Turism al României se anunţă reduceri de până la 55% pentru vacanţele din 2017.

La cea de-a 36-a ediţie a Târgului de Turism al României se anunță reduceri chiar și de 55% pentru pachetele turistice achiziționate pentru anul viitor.

Târgul de Turism al României, unde vor fi lansate ofertele pentru vacanţele de anul viitor, începe joi, 17 noiembrie, reducerile anunţate fiind de până la 55%, atât prin ofertele de early-booking, cât şi prin cele de Black Friday, a anunțat preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Alin Burcea, citat de news.ro.

Acesta este cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului.

Începând cu anul viitor, ANAT va organiza un singur astfel de târg, în luna februarie, patronatele din turism luând decizia de a renunţa la ediţia de toamnă, care în ultimii ani a avut loc în luna noiembrie sau octombrie.

”Din 2017 nu vom mai organiza târgul din noiembrie. Este o decizie a ANAT. Vom rămâne numai cu târgul din februarie, ca să rămânem cu perioada de early booking”, a declarat Alin Burcea.

În cadrul târgului vor fi lansate 90% din ofertele anului 2017, atât pachete pentru vacanţe pe plan intern, cât şi destinaţii externe.

Președintele ANAT a menționat că la târg vor fi inclusiv oferte pentru litoralul românesc.

”Încă din octombrie, agenţiile de turism vând litoralul românesc, vacanţe pentru anul următor. Turistul alege să îşi cumpere din timp vacanţa”, a mai precizat șeful ANAT.

La eveniment vor participa peste 100 de expozanţi, din care 60 sunt turoperatori.

Târgul de Turism vine cu oferte pentru atracţiile turistice din România şi din străinătate şi pentru accesorii necesare în vacanţă.

Evenimentul va fi organizat în perioada 17-20 noiembrie 2016, în Pavilioanele C1 – C3 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

La ediţia din această primăvară a Târgului de Turism al României, eveniment ce a avut loc în perioada 25-28 februarie 2016, au participat aproximativ 15.000 de vizitatori, potrivit estimărilor organizatorilor.