Home » Știri » Sute de polițiști, mobilizați la Arena Națională pentru meciul România – Polonia

Sute de polițiști, mobilizați la Arena Națională pentru meciul România – Polonia

Octavian Palade / 10.11.2016, 13:02
Sute de polițiști, mobilizați la Arena Națională pentru meciul România – Polonia

Peste 450 de polițiști vor fi mobilizaţi în zona stadionului Arena Națională, pentru meciul de vineri România-Polonia.

Peste 450 de polițiști de la Poliţia Capitalei vor fi mobilizaţi, vineri, în zona stadionului Arena Națională, pentru meciul România-Polonia, care va începe la ora 21.45, relatează news.ro.

Direcţia Generală de Poliţie Bucureşti anunță că poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice, cât şi pentru a asigura accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

Oamenii de ordine vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, pentru a preveni înşelăciunile şi furturile, şi vor fi sporite acţiunile poliţiştilor de la Serviciul Rutier, pe principalele artere de circulaţie, pentru fluidizarea traficului.

Brigada Rutieră a Poliției Capitalei a dispus restricţionarea traficului rutier, vineri, pe străzile din jurul Arenei Naţionale, cu ocazia disputării partidei România – Polonia.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Bucureşti, traficul rutier va fi restricţionat, gradual, de la ora 17.00, până la defluirea totală a spectatorilor, după cum urmează: Str. Sergent Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi zona de acces Arena Naţională, pe strada Maior Coravu, pe str. Tony Bulandra, pe străzile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Vatra Luminoasă şi invers, precum şi pe străzile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Arhitect Hârjeu (str. Arhitect Gheorghe Sterian, pe cele două bretele care acced spre strada Maior Coravu).

Începând de joi, ora 16.00, se va restricţiona parcarea autovehiculelor pe strada Vatra Luminoasă, pe Bd. Pierre de Coubertin, pe str. Tony Bulandra, precum şi pe Bd. Basarabia, stânga / dreapta faţă de accesul în Complexul Arena Naţională.

Mijloacele RATB care circulă pe Str. Vatra Luminoasă şi au capăt de linie în rondul de pe Bd. Pierre de Coubertin vor fi deviate pe Str. Tony Bulandra, având capăt de linie la Depoul Vatra Luminoasă.

România va întâni vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, reprezentativa Poloniei, în preliminariile CM-2018.