Home » Știri » Poza care a renuit sute de membri ai unei familii [FOTO]

Poza care a renuit sute de membri ai unei familii [FOTO]

Sebastian Rotaru / 08.02.2017, 11:54
Poza care a renuit sute de membri ai unei familii [FOTO]

O poză cu un grup de oameni, asta poate să pară imaginea de mai jos. Dar ce nu știu mulți este că, de fapt, cei peste 500 de oameni din poză sunt toți rude.

Poza care a renuit un număr imens de membri ai unei familii a fost făcută în satul Shishe, din provincia  Zhejiang, China. Momentul a fost imortalizat săptămâna trecută, în timp ce era sărbătorită intrarea în Noul An Lunar, marcat de adunarea în familie a chinezilor, scrie BBC News.

Fotograful Zhang Liangzong a făcut poza cu ajutorul unei drone. Acesta a declarat că familia Ren, originară din satul Shishe, are rădăcini de acum 851 de ani, iar cei peste 500 de membri sunt doar cei care se cunosc, deoarece arborele lor genealogic nu a mai fost actualizat de peste opt decenii.

sursa foto: www.indiatimes.com

Bătrânii satului au început recent să actualizeze arborele genealogic și au reușit să descopere că sunt aproximativ 2.000 de urmași care se întind pe șapte generații, a spus fotograful.

Aceștia au celebrat finalizarea arborelui genealogic printr-o fotografie care a unit peste 500 de membri, din Beijing, Shanghai, Xinjiang  Taiwan.

„Un motiv (n.red – al reuniunii) a fost să înțelegem unde s-au răspândit urmașii noștri, unde au sfârșit, unde trăiesc. Un alt motiv a fost acela ca descendenții din toată țara să își cunoască rădăcinile, așa că oriunde vor merge, să nu uite de unde au plecat”, a declarat Ren Tuanjie, șeful satului.

Cu toate că fotografiile cu membri numeroși ai familiilor sunt comune, poza familiei Ren a luat prin surprindere China și a fost prezentată pe larg atât în presa națională cât și în cea internațională.

Glumele nu au încetat să apară, iar unele dintre ele spun că, dacă vreun om din fotografie se îndrăgostește de un altul pe care nu l-a văzut în viața lui, cei doi se pot căsători? Sau dacă cei mai tineri membri ai familiei vor primi bani mulți de Anul Nou, îi vor durea mâinile?