Home » Știri » Poza cu Donald Trump în Biroul Oval este falsă [FOTO]

Poza cu Donald Trump în Biroul Oval este falsă [FOTO]

Sebastian Rotaru / 25.01.2017, 18:29
Poza cu Donald Trump în Biroul Oval este falsă [FOTO]

Dacă ne întoarcem în septembrie 2016, cu două luni înainte de alegerile din SUA, publicația The New Yorker a scris un articol despre cel mai urât scenariu posibil: Donald Trump Președinte.

Articolul a fost insoțit de o fotografie batjocoritoare la adresa lui Trump, care se afla în Biroul Oval. Ei bine, cel mai întunecat scenariu posibil se întâmplă deja. Și, destul de ciudat, postul ABC a folosit accidental fotografia falsă pentru un promo, realtează gizmodo.com.

Poza pe care o vedeți mai sus a fost creată de Ji Lee pentru The New Yorker și care însoțește un articol intitulat „Primul termen al lui Trump”. Toată piesa avea rolul de a imagina dezastrele care urmau să apară dacă Donald Trump ajungea președinte al Statelor Unite. Dar, azi noapte, total accidental, cineva de la postul de știri ABC News a folosit poza pentru un promo care anunță un interviu cu Donald Trump.

„Când echipa de la marketing a creat promo-ul au inclus și această imagine din greșeală. Ei au schimbat poza cu alta, imediat ce și-au dat seama de greșeală”, a declarat un reprezentat al ABC News, pentru Politico.com.

Nu există încă vreo fotografie cu Donald Trump care se uită cu stoicism, pe geam, din Biroul Oval. Există doar poze cu el semnând ordine executive care cuprind interzicerea avortului și intenția lui de a lepăada americanii de asigurarea de sănătate.

America trăiește, deja, cele mai negre vremuri. Trump a demonstrat deja atât de multe din ceea ce va face America măreață din nou. Și este abia mieruci, iar el este președinte de cinci zile. Cine știe ce se poate întâmpla în patru ani…