Home » Știri » Rezultate alegeri SUA: Donald Trump și-a actualizat Twitter-ul pentru a anunța victoria

Rezultate alegeri SUA: Donald Trump și-a actualizat Twitter-ul pentru a anunța victoria

George Stanciu / 09.11.2016, 15:12
Rezultate alegeri SUA: Donald Trump și-a actualizat Twitter-ul pentru a anunța victoria

După apariția rezultatelor de la alegerile din SUA, Republicanul Donald Trump şi-a actualizat contul de Twitter, semnalând că este preşedintele ales al Statelor Unite. De asemenea, noua fotografie de copertă a lui Trump îl arată pe acesta la Casa Alb, alături de vicepreşedintele ales Mike Pence.

De asemenea, președintele ales a afirmat că noaptea ce a adus rezultatele alegerilor din SUA a fost una frumoasă şi extrem de importantă pentru alegătorii ce au fost uitați de sistem.

Donald Trump a lansat încă un apel de unitate pe Twitter, după ce în discursul de acceptare a victoriei a susținut că va fi preşedintele tuturor americanilor, inclusiv al celor care au votat împotriva sa, democrații și progresiștii, arată news.ro.

”Este timpul să ne unim. Promit cetăţenilor că voi fi preşedinte pentru fiecare american, iar această poziţie este extrem de importantă pentru mine. Pentru cei care au ales să nu mă susţină, şi au fost destui care au făcut asta, lansez un apel pentru unitate”, a declarat Trump.

Noul preşedinte american a susţinut că republicanii nu au condus doar o campanie, ci o adevărată mişcare socială, formată din toţi americanii care doresc ca administraţia să-i servească direct pe oameni.

Democrata Hillary Clinton l-a sunat miercuri dimineaţă pe rivalul ei republican, recunoscându-şi înfrângerea în alegerile prezidenţiale şi felicitându-l pe acesta pentru victoria în cursa pentru Casa Albă, transmite CNN. Acesta a obținut 278 de voturi electorale, având nevoie de 270 pentru a putea câștiga alegerile din SUA.