Home » Știri » Robert de Niro îl critică din nou pe Donald Trump

Robert de Niro îl critică din nou pe Donald Trump

George Stanciu / 11.10.2016, 14:04
Robert de Niro îl critică din nou pe Donald Trump

Robert De Niro îi aduce din nou critici lui Donald Trump, cele mai recente replici venind în cadrul unei conferințe organizate în Dubai. Actorul spune că unul dintre colegii de breaslă, Jon Voight, care l-a ”certat” pe Facebook pe de Niro pentru remarcile acide folosite deja împotriva lui Trump, este ”orbit de iluzii”.

Robert De Niro a vizitat orașul din Emirate pentru a promova investițiile din Caraibe, însă clipul video în care celebrul actor a spus că i-ar face plăcere să-i dea ”un pumn în faţă” lui Donald Trump, devenit viral, a fost punctul principal al discuțiilor.

De Niro a ținut să repete replica extrem de controversată, spunând, încă o dată, că ar vrea să-l lovească pe Trump în față, fiind aplaudat de participanții la eveniment.

În discursul de la conferința organizată cu scopul de a promova oportunitățile financiare din Caraibe, unde De Niro ar fi făcut deja, potrivit presei internaţionale, o serie de investiții în Antigua şi Barbuda, acestea însumând câteva milioane de dolari, starul american a primit din public o serie de întrebări ce priveau declarațiile pe care le-a făcut cu privire la candidatul republican la funcția de președinte al SUA, relatează news.ro.

”Acest om nu are nicio idee despre ceea ce se petrece în restul lumii, indiferent de ceea ce spune. Este o ruşine că acestui om i s-a permis să ajungă atât de departe. Nu pot să îi înţeleg pe oamenii care se lasă seduşi să creadă că acest tip ar avea un răspuns pentru vreo problemă. Nu are niciun răspuns”, a transmis Robert de Niro.

Actorul a discutat și despre reacția lui Jon Voight, care a ținut să-l critice pe De Niro pentru ”cuvintele sale urâte” din înregistrarea anti-Trump.

”Voight este un tip de treabă. Însă e orbit de iluzii”, a replicat Robert De Niro.

Un clip cu Robert De Niro a apărut vineri într-un clip video în care îl critică vehement pe Donald Trump. Clipul a fost creat în cadrul unui proiect care cheamă americanii la vot și a fost filmat înainte de publicarea înregistrării cu Trump și declarațiile sale vulgare.

Sursă imagine: www.businessinsider.com