Home » Știri » Știri externe » Atentat Germania: bărbați anchetați, în urma raziei de pe fostul Aeroport Tempelhof din Berlin

Atentat Germania: bărbați anchetați, în urma raziei de pe fostul Aeroport Tempelhof din Berlin

Sebastian Rotaru / 20.12.2016, 12:24
Atentat Germania: bărbați anchetați, în urma raziei de pe fostul Aeroport Tempelhof din Berlin

Poliția germană anchetează patru bărbați, ridicați luni noaptea, dintr-un hangar în care sunt cazaţi refugiaţi, din incinta fostului Aeroport Tempelhof din Berlin.

Momentan niciun bărbat nu a fost arestat. Descinderea vine ca urmare a atentatului din Berlin, în care un camion a intrat într-o mulțime aflaă la un Tărg de Crăciun și în umra căruia 12 oameni au murit, relatează The Associated Press, citată de news.ro.

Acest anunţ a fost făcut marţi pentru DPA de către Sascha Langenbach, o purtătoare de cuvânt a Biroul pentru Afaceri privind refugiaţii din Berlin.

Până la 250 de poliţişti au luat parte la operaţiunea de pe fostul aeroport, potrivit agenţiei germane de presă.

Mai multe publicaţii germane au scris marţi, citând surse din domeniul securtăţii, că presupusul atactor este un refugiat pakistanez, ”Naved B.”, care a intrat în Germania la sfârşitul anului trecut sau la începutul acestui an.

Poliţia a refuzat să comenteze aceste informaţii şi a trimis The Associated Press să ceară mai multe detalii procurorilor federali, însă aceștia nu au răspuns imediat la telefon.