Home » Știri » Știri externe » Vladimir Putin: câinele acestuia a speriat doi jurnaliști

Vladimir Putin: câinele acestuia a speriat doi jurnaliști

Sebastian Rotaru / 14.12.2016, 20:16
Vladimir Putin: câinele acestuia a speriat doi jurnaliști

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a reușit să sperie doi jurnaliști cu câinele său Yumen, dar acesta s-a amuzat pe seama sperieturii trase de cei doi.

Doi jurnaliști japonezi au avut parte de un interviu ieșit din comun cu Vladimir Putin, după ce acesta și-a invitat în cameră şi pe câinele Yume, o femelă în vârstă de patru ani din rasa Akita Inu, pe care a primit-o cadou de la executivul Japoniei. Yume a început să latre zgomotos spre cei doi jurnalişti, însă preşedintele rus a reuşit să calmeze situaţia după ce le-a arătat acestora mai multe trucuri învăţate de câine, scrie CNN, citat de news.ro.

Jurnaliștii au fost vizibil speriați de câine. Câinele a început să latre din cauza numeroaselor camere de filmat, iar jurnaliștii au înțepenit în mijlocul sălii.

Vladimi Putin era vizibil relaxat, dar a chmeat, într-un final, câinele la el și i-a dat o gustare, după care le-a arătat jurnaliștilor câteva trucuri pe care patrupedul le știe.

”Aţi avut dreptate să fiţi prudenţi. Yume este un câine ce simte absurditatea. Sunt mulţi oameni aici, multe camere şi lumini aprinse. Ea este un câine de pază”, a declarat preşedintele Putin.

Vladimir Putin este cunoscut ca fiind un iubitor al câinilor li nu este pentru prima dată când el crează agitație cu animalele sale de companie.

Cancelarul Angela Merkel a fost fotografiată în ianuarie 2007 cu o expresie extrem de stânjenită la o întâlnire cu Vladimir Putin, după ce acesta l-a invitat în sală şi pe labradorul său numit Koni. La final, Putin a recunoscut că a vrut să o sperie pe Merkel.