Home » Știri » Știri sociale » Ioan Gyuri Pascu a chemat o ambulanță cu două ore înainte de deces, primind un diagnostic greșit

Ioan Gyuri Pascu a chemat o ambulanță cu două ore înainte de deces, primind un diagnostic greșit

George Stanciu / 28.09.2016, 17:46
Ioan Gyuri Pascu a chemat o ambulanță cu două ore înainte de deces, primind un diagnostic greșit

Ioan Gyuri Pascu a chemat o ambulanţă cu două ore înainte să moară, dar medicul care a ajuns la acesta l-a diagnosticat cu „atac de panică” şi i-a administrat o jumătate de fiolă de diazepam, afirmă jurnaliştii de la GSP, citând surse din interiorul Serviciului de Ambulanţă.

Potrivit GSP, în noaptea dintre duminică și luni, cu doar două ore înainte ca artistul să moară, Gyuri Pascu şi fosta lui soţie, în locuința căreia aceștia se aflu, au apelat serviciul de urgență 112.

”Au trimis o ambulanţă de tip AMD, de consultaţii la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un şofer şi un medic. Gyuri era agitat şi medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică şi a plecat”, a transmis o sursă de la Ambulanţa Bucureşti.

Peste doar două ore, a urmat încă un apel la 112, la care s-au prezentat trei maşini: o ambulanţă de tip C, cu medic, de la Ambulanță și două de la SMURD .

Ioan Gyuri Pascu nu a mai putut fi, însă, resuscitat.

”În ultimele trei zile, la Ambulanţă a fost o stare de alertă. Directorul Alis Grasu şi-a dat seama că ceva a fost în neregulă şi a discutat îndelung cu medicul. A cerut ca totul rămână secret”, a mai transmis sursa din interiorul Ambulanței, conform news.ro.

Artistul Ioan Gyuri Pascu s-a stins la vârsta de 55 de ani, în dimineața de 26 septembrie, în locuinţa fostei soţii, din Bucureşti. Trupul neînsufleţit al actorului a fost transportat luni la INML „Mina Minovici”, necropsia fiind făcută de comun acord din partea familiei și a medicilor, având în vedere vârsta tânără a lui Pascu.

Cauza decesului actorului Ioan Gyuri Pascu a fost afecţiunea de cord de care acesta suferea, pe fondul diabetului ce deja exista.

Sursă imagine: www.ziuaconstanta.ro