Home » Știri » Știri sociale » Mesaje de „Noapte bună!“ pentru cei dragi nouă. 63 de urări bine gândite

Mesaje de „Noapte bună!“ pentru cei dragi nouă. 63 de urări bine gândite

Pană Emanuela / 19.11.2020, 20:00

Iureșul și agitația lumii în care trăim ne ademenesc atât de mult, încât deseori uităm să ne bucurăm de lucrurile simple, dar cu adevărat importante din viața noastră. Uităm să le spunem celor dragi că ne gândim la ei, uitam să ne mărturisim sentimentele. Tocmai de aceea, am hotărât să întocmim o listă cu mesaje frumoase de noapte bună, ideale pentru a încheia într-un mod plăcut o zi agitată sau una banală. Fie că vei alege un gând mai haois sau unul plin de iubire, fii sigur/ă că va fi mereu binevenit.

Mesaje de noapte bună pentru cei dragi

Grija, afecțiunea și bunele intenții merită transpuse în cuvinte, mai ales când o persoană dragă ție, fie că-i iubit/ă, soț/soție sau un prieten apropiat, nu se află lângă tine la sfârșitul zilei. Mesajele de noapte bună, trimise prin SMS sau prin intermediul rețelelor sociale, au menirea de a reaminti celor care ne fac viața mai frumoasă că sunt importanți pentru noi și de a le îndulci somnul și visele.

Dacă se întâmplă ca în această seară să nu ai inspirație, atunci poți alege unul dintre colecția de mai jos. E aproape imposibil să nu găsești ceva care să-ți placă. Nu uita că este important să ne exprimăm sentimentele sincere și fără o anumită ocazie. Aceste mesaje demonstrează perfect grija și atenția noastră.

Mesajele de noapte bună au puterea de a transforma o plecare obișnuită la culcare într-o călătorie fascinantă în lumea viselor.

Citește și: Mesaje de iubire scurte – 81 de idei deștepte pentru a-i transmite dragostea ta

Cele mai frumoase 63 de urări de somn ușor

Originale, amuzante, romantice, haioase și emoționante – mesajele de noapte bună din lista de mai jos le vor oferi celor ce le citesc cele mai plăcute emoții și le vor pune zâmbetul pe buze, înainte ca Moș Ene să le facă farmece pe la gene.

63 cele mai potrivite și frumoase mesaje de noapte bună
63 cele mai potrivite și frumoase mesaje de noapte bună

1. Să ai o noapte frumoasă, misterioasă și înstelată, care să-ți aducă vise plăcute, pline de aventuri magice și multă dragoste. Privesc către cer și rog o stea să te sărute în locul meu, luna să îți vegheze somnul, iar îngerii să-ți îndulcească visele! Noapte bună!

2. O îmbrățișare specială pentru cineva special. Și un sărut dulce de noapte bună!

3. Toate stelele de pe cer să te vegheze, luna să-ți fie apărătorul viselor urâte, iar inima mea să-ți încălzească sufletul. O noapte frumoasă și liniștită îți doresc, iubitul meu/iubita mea. Vise plăcute!

4. Nu pot să mă culc liniștită, mai am un singur lucru de făcut: să-ți spun că te iubesc. Noapte bună!

5. Să dorm fără tine este greu, dar să știu că ești prea obosit pentru a înfrunta ziua de mâine ar fi și mai greu. Fie ca somnul să te găsească repede, astfel încât să ai energia să te bucuri de o altă zi de aventuri distractive alături de mine.

6. Iată că a sosit și noaptea. Dormi dulce și visează luminos, calm și ușor. Noaptea să fie parfumată ca petalele de trandafir. Eu te voi acoperi cu aripa mea și te voi veghea până dimineața. Dormi liniștit, scumpul meu.

7. Dacă ziua nu ți-a fost bună sau ai avut o zi încărcată, îți doresc ca noaptea să-ți fie liniștită, magică și să ai vise cât mai frumoase ca să uiți de clipele neplăcute din timpul zilei. Noapte bună!

8. Nu puteam să adorm fără să-ti spun cât îmi lipsești. Te iubesc, noapte bună!

9. O noapte bună și blândă să ai! O noaptea frumoasă, misterioasă și înstelată, care să-ți aducă vise plăcute, experiențe minunate, aventuri magice și dragoste pasională.

10. E noapte și e frumos. Cerul este înstelat, luna este plină, iar gândul meu e la ține! Îți simt lipsa și săruturile tale calde. Te aștept să adormi în brațele mele și să visăm împreună. Noapte bună!

11. Noaptea e frumoasă, noaptea e dulce, însă tu, tu ești cea mai frumoasă persoană din viață mea. Ești precum o stea ce îmi aduce strălucire în viață! O noapte minunată că și tine! Vise magice îți doresc!

12. Când vântul nopții îmi flutură prin păr, îmi imaginez că sunt săruturile tale dulci… Noapte bună, iubitule!

13. Mi-aș dori să fiu lângă tine și să urmăresc cum te acaparează somnul, dar sunt nevoit/ă să mă mulțumesc adormind cu gândul la tine. Noapte bună și vise dulci!

14. Caută-mă în cerul senin, în lumina nopții, în raza lunii, în liniștea dimineții. Dacă nu mă vei găsi, închide ochii, adormi ușor și eu voi veni în visele tale si te voi săruta! Noapte bună!

15. De câte ori te văd, îmi amintesc de toate visele pe care le-am avut cu noi doi și știu sigur că într-o zi le voi transforma în realitate. Noapte bună!

16. Iubitul meu, noaptea de catifea te va atinge și va juca din nou magia dragostei noastre! Săruturile vor dansa vals, în timp ce luna se va ridica pe cerul liniștit.

17. Vreau ca visul tău să fie profund, exact ca sentimentele mele. Dormi, bărbatul meu iubit, iar în miezul nopții, în vis, ne vom întâlni.

18. Îmi este dor de tine, dragostea mea. Pentru că nu te pot săruta de noapte bună, aștept cu nerăbdare să îți fur sărutări dulci în visele mele. Mi-e dor de ochii tăi frumoși, atât de limpezi și duioși, de focul din lumina lor, de chipul tău fermecător, mi-e dor de tine, te ador. Noapte bună, dragostea mea eternă!

19. Dragostea mea, somn dulce! Mi-e dor de tine foarte mult, în special în timpul nopții.

20. Tânjesc să-ți simt brațele în jurul meu și să mă bucur de săruturile tale dulci. A fi departe de tine este agonie, așa că somnul pașnic să ne înconjoare pe amândoi până la primele raze de soare ale dimineții. Noapte bună, dragul meu/draga mea!

21. În jur e liniște, răsună doar tăcerea frumoasă sub lumina pașnică a stelelor îndepărtate. Fie ca acest ceas de pace să-ți aducă odihnă adevărată, astfel încât bucuria dimineții să ajungă și în suflet.

22. Luna a urcat pe tron, a adunat stelele în jurul ei și ți-a adus coșul cu vise.

23. Acum că soarele s-a stins și stelele s-au aprins, ochii tu i-ai închis și noapte bună eu ți-am zis. Vise frumoase, scumpule/scumpo!

24. Dacă ochișorii tăi plini de farmec n-au ațipit, eu le închid pleoapele cu buzele mele dulci și îți doresc vise plăcute și somn ușor. Lasă toate grijile să se topească în noapte, ca să poți zbura printre visele liniștite. Fie ca noaptea să îți aducă pace și iubire.

25. Voi veni la tine să te vizitez în noapte și până dimineața voi rămâne în somnul și gândurile tale.

26. Noaptea a intrat în drepturile sale și a adus pace în casa ta! Iubitul meu, ai meritat o odihnă completă! Fie ca îngerul păzitor să fie alături de tine, iar luna să-ți călăuzeze visele.

27. Când spun rugăciunile mele de noapte bună, ești primul lucru pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu. Îl rog să îți trimită multă dragoste în această seară, deoarece eu nu pot fi alături de tine. Vise frumoase, scumpule/scumpo!

28. Fie ca visele tale să fie liniștite, senine, iar inspirația să zboare în reflecțiile lunii în așa fel, încât să poți întâlni ziua plină de bucurie și îndrăzneală!

29. Între un milion de zile de ieri și un milion de zile de mâine, există un singur azi. Și nu îl voi lasă niciodată să treacă fără să îți spun: mă gândesc la tine. Somn ușor!

30. De cu zori vei începe un nou capitol în viață. Așa că îți doresc ca-n noaptea întunecată să dispară toate lucrurile rele, iar toate cele bune – să devină realitate.

31. La sfârșitul acestei zile, gândul meu zboară spre tine și-ți urează noapte bună, somn ușor și îngerul ce te păzește un pupic îți dăruiește. E pupicul de la mine, ce l-am trimis pentru tine că să poți dormi mai bine.

32. Îmi amintesc de tine și adorm mai fericită. Vreau să vină și la tine zeul viselor – Morpheus, și să-ți aducă o noapte bună, liniștită și blândă, când îngerii coboară din stele și se așază pe umeri tăi pentru a-ți salva somnul profund. În aceste vise așteaptă și dragostea – eu neapărat voi veni!

33. Magia nopții să-ți aducă norișorii pufoși alături de ține, îngerașii să-ți vegheze somnul, sunetul viorii să te înconjoare, iar visele să-ți fie minunate! O noapte liniștită îți doresc!

34. Mi-aș dori să pot veni la tine și să îți ofer un sărut frumos, de noapte bună. Să ai vise dulci și minunate. Somn ușor!

35. Soțul meu iubit! Îmi doresc ca această noapte stelară să-ți dăruiască generoasă visul cel mai minunat și mai bun, să te protejeze cu pricepere de griji, să te ducă pe norii ușori ai somnului și să-ți permită să dormi liniștit până-n zori!

36. Somnul este o parte integrantă a vieții. Așadar, mi-aș dori ca această parte a vieții tale să fie de înaltă calitate, să fie colorată și negrăbită. Să nu te deranjeze nimeni să te bucuri de povestea fascinantă a somnului, nici chiar eu.

37. Îmi doresc ca visul tău să fie profund, exact ca sentimentele mele. Dormi liniștit, iubitul meu, iar la miezul nopții, în vis, ne vom întâlni.

38. Noapte bună, soarele meu. Azi a fost o zi dificilă, dar mâine cu siguranță va fi una mai bună! Ține minte că nu ești singur și toate gîndurile mele sunt către tine. Vreau să-ți spun că nu există obstacole pentru iubitorii adevărați!

39. Nu este oare o adevărată mângâiere să știm că ne avem unul pe celălalt, în momentele bune și cele rele? Pe măsură ce această zi se apropie de final, fie ca acest gând să îți aducă un somn calm și odihnitor, dragul meu/draga mea.

40. Ce fericire, când știi că dragostea ta se gândește la tine înainte de culcare! Și de la distanță îți simt respirația călduroasă și atingerea blândă. Somn dulce, dragul meu. Sper că zâna viselor te va duce prin labirintele sale magice direct în împărăția viselor frumoase.

41. Ziua ta productivă se apropie de sfârșit. Luna apare peste geam. În orașul aglomerat, acum e liniște… Agitația s-a transformat în tăcere… Iubitul meu, fie ca îngerul să doarmă pe buzele tale dulci, să-ți acopere ușor pleoapele și să-ți vegheze noaptea bună.

42. În jur e liniște, răsună doar tăcerea frumoasă sub lumina pașnică a stelelor îndepărtate. Fie ca acest ceas de pace să-ți aducă odihnă adevărată, astfel încât bucuria dimineții să ajungă și în suflet. Noapte bună să ai, vise plăcute alături de mine!

43. În ciuda faptului că noaptea este astăzi foarte întunecată, visele tale vor fi cu siguranță luminoase, pentru că lumina clară a iubirii mele le va călăuzi pe tot parcursul somnului, oferindu-ți bucuria și căldura inimii mele.

44. Fie ca visele tale să fie liniștite, senine, iar inspirația să zboare în reflexiile lunii în așa fel încât să poți întâlni ziua plină de bucurie și îndrăzneală!

45. Luna este întotdeauna în competiție de a străluci cu tine și pierde mereu, pentru că ești mai luminos decât o stea pentru mine. Noapte bună, iubire!

46. Cel mai tandru și grijuliu! Fie ca visele tale să fie, bineînțeles, frumoase, minunate, ușoare, în culori vii. Bucuria să-ți umple momentele nopții, astfel încât să poți întâlni o nouă zi plină de forță. Îți doresc, soarele meu, odihnă. Și dacă nu sunt acum alături de tine ca să te încălzesc, să o facă noaptea în locul meu.

47. Scumpul meu, e miezul nopții. Savurează odihna ta bine meritată, uită de toate problemele, lasă grijile! Visul să-ți fie dulce ca mierea, iar oboseala să dispară instantaneu. Până dimineața vei căpăta noi puteri și te vei putea trezi în cea mai bună dispoziție.

48. Dragostea mea, te asigur că visul tău dulce o să vină direct din lumea viselor plăcute, iar luna o să fie păzitorul credincios al nopții tale, o să-ți protejeze odihna și o să-ți ureze o noapte bună.

49. Deși noaptea este întunecată, visele tale vor fi cu siguranță strălucitoare, pentru că lumina clară a iubirii mele le va călăuzi pe tot parcursul somnului, oferindu-ți bucuria și căldura inimii mele.

50. Îți sărut ușor ochii somnoroși și înainte de culcare vreau să-ți spun: odihna ta va fi păzită de noapte, iar visele tale vor fi păzite de dragostea mea. Respir și trăiesc pentru tine!

51. Îți doresc un vis dulce și magic. Mi-e dor foarte, foarte mult de tine! Tu m-ai cucerit pentru totdeauna.

52. Când vezi o stea căzătoare și îți pui o dorință, sper că știi cât de iubit/ă ești. Pentru că nu a existat niciodată o iubire atât de puternică decât cea care a înflorit între mine și tine. Noapte bună, dragostea mea!

53. E noapte și e frumos. Cerul este înstelat, luna este plină, iar gândul meu e doar la tine! Îți simt lipsa și visez la săruturile tale calde. Te aștept să adormi în brațele mele și să visăm împreună! Noapte bună, dragostea mea!

54. Nici nu mai trebuie să visez. Toate visele mele s-au împlinit în ziua în care te-am cunoscut, iubirea mea . Acum pun capul pe pernă și sper să fac orele să treacă mai repede până mâine dimineață, când vom putea fi din nou împreună. Somn ușor și vise plăcute!

55. Cum am avut atât de mult noroc? Să am un bărbat care îmi face realitatea mai frumoasă decât toate visele mele. Ești minunat și te iubesc mult. Odihnă placută!

56. Când nu pot să adorm, eu număr toate motivele pentru care te iubesc, nu oile. Îți urez din colț de lună, somn ușor și noapte bună și de pe o mică stea un sărut din partea mea.

57. Astăzi au fost parcurse multe drumuri și au fost făcute multe lucruri bune. Noapte bună, îngerul meu, e ora de culcare acum. În seara aceasta nu suntem aproape, nu îți pot atinge mâna și nu pot privi în ochii tăi. Așa că nu mă pot bucura pe deplin de sosirea nopții…

58. Ești așa departe de mine, iar noaptea mi se pare cel mai greu moment în care nu ești lângă mine. Dar visele sunt ale noastre, sunt momentele în care noi ne întâlnim în timpul nopții și întâmpinăm ziua cu zâmbetul pe buze! Îți doresc un somn frumos! Te sărut!

59. Dacă sfârșitul acestei zile ți-a adus o umbră recentă în inimă ta, sper că urarea de noapte bună îți va încălzi inima. Noapte bună!

60. Noaptea a împrăștiat stelele pe cer. Florile nocturne și-au deschis petalele și au răspândit mirosul fermecător, iar eu îți trimit un sărut și îți doresc o noapte bună. Dormi bine și dulce până dimineață!

61. Uneori dragostea mea pentru tine este atât de puternică încât mă trezește dintr-un somn adânc. Ești ca un magnet care mă trage spre tine chiar și în cea mai întunecată noapte. Te iubesc etern. Noapte bună!

62. Fugi la somn, domnule! Am nevoie de ochii aia frumoși ai tăi odihniți pentru a mă admiră mâine când ne vedem!

63. Scumpul meu, închide ochii și bucură-te de vise pline de culoare! Fie ca fiecare moment al nopții să fie umplut de pace, confort și căldură! Nu lăsa nimic să-ți deranjeze visul magic și amintește-ți întotdeauna că te iubesc!