Home » Știri » Știri sociale » Mesaje pentru soțul meu – cum să îl suprinzi frumos și să îi arăți iubirea

Mesaje pentru soțul meu – cum să îl suprinzi frumos și să îi arăți iubirea

Pană Emanuela / 12.10.2020, 11:35

Cu toții apreciem gesturile mici și urările din suflet, mai ales atunci când le primim fără a fi o ocazie specială. De aceea este important ca la rândul nostru să-i facem să se simtă iubiți pe cei care ne sunt mereu alături. Una dintre acele persoane fără de care viața ar searbădă este soțul, iar în acest sens ți-am pregătit câteva mesaje de dragoste și câteva idei de răsfâț din care tu să te poți inspira.

Mesaje pentru soțul meu

Soțul este acea persoană care te va însoți în călătoria vieții și care îți va fi alături atât în vremuri de pace și prosperitate, cât și în vremuri de criză. El este cel pe care copiii tăi îl vor striga „tată“ și, totodată, cel cel mai bun prieten al vostru. Lui i-ai jurat iubire veșnică și i-ai promis în fața Celui se Sus că-i vei fi alături în toate încercările vieții. Așadar, nu aștepta ocazia perfectă pentru a-i spune cât de mult îl iubești. Fă-o acum! În continuare ți-am pregătit 20 de declarații de iubire și recunoștință, care să-ți învioreze imaginația pentru a-i compune cel mai candid și plin de afecțiune mesaj.

1. Sunt recunoscătoare destinului pentru că mi te-a oferit pe tine, pe soțul perfect, tatăl perfect, amantul perfect și prietenul de nădejde. Doar cu tine mă simt cea mai fericită, doar tu ești persoana pe care mă pot baza în orice moment. Tu ești idealul meu, visul meu. Mângâierea și săruturile tale nu s-au schimbat nici peste ani și sunt la fel de tandre. Te iubesc!

2. Când ești cu mine, iubitul meu soț, soarele strălucește mai tare, vântul rece se transformă într-o briză plăcută, gândurile negative dispar fără urmă, făcând loc bucuriei și fericirii!

3. Te iubesc pentru că îmi oferi cel mai cald zâmbet atunci când totul în jur se prăbușește. Mă faci să uit de nori negri și-mi aduci un curcubeu în suflet!

4. M-am trezit azi dimineață și mi-am dat seama că sunt incredibil de fericită. Asta pentru că suntem împreună! Ți-am spus de o mie de ori și astăzi o să-ți mai spun încă o dată: Te iubesc!

5. Tu ești unicul erou al poveștii mele de dragoste și co-autor al poveștii mele de viață, soțul meu drag. Cu tine, sunt gata să creez, să urc spre vise și să realizez cele mai incredibile planuri!

6. Te iubesc pentru că știi cum să-mi vorbești, cum să te comporți, cum să mă alini, cum să îmi arăți iubirea atât de natural.

7. Dragostea dintre noi este un miracol. Ne face cei mai fericiți oameni de pe planetă. Sunt în fiecare zi în al șaptelea cer, ca-n prima clipă  când te-am cunoscut. Inimile noastre bat în unison. Oare există o familie mai unită?

8. Mă reflect în tine, așa cum se reflectă albastrul cerului în marea adâncă. Toate necazurile tale sunt ca un ecou în sufletul meu, iar fiecare succes al tău îmi dă aripi. Mă bucur să fiu femeia ta, mama copiilor tăi și ocrotitoarea casei.

9. Te iubesc că ești piesa mea puzzle! Mă văd în oglindă atunci când te privesc. Pentru că deși suntem diferiți, semănăm atât de mult!

10. Dragul meu soț, în fiecare zi îți mărturisesc în tăcere dragostea și grija mea! Lângă aragaz mă gândesc să-ți placă cina, așteptându-te de la muncă, îți iau mental toate necazurile, iar noaptea te sărut dulce, pentru că te iubesc atât de mult!

11. Doar cu tine, sentimentele magice ale iubirii puternice și entuziasmul extraordinar al fiecărei noi întâlniri au devenit o realitate pentru mine! Te iubesc, dragul soț!

12. Te iubesc pentru că ai lăsa totul doar să-mi vezi chipul 5 minute! Că ai străbate km întregi ca să-mi fii în brațe și ai lupta oricât să știi că mi-e bine.

13. Dragul meu soț! Tu ești protectorul, sprijinul, fericirea, bucuria mea. Întreaga mea lume se rotește în jurul tău. Tu ești eroul meu curajos, te admir, te iubesc și te apreciez.

14. În fiecare minut te admir, dragule! Am fost foarte norocoasă să întâlnesc un om atât de blând și grijuliu ca tine. Te iubesc fără sfârșit și sunt convinsă că peste ani acest sentiment va deveni și mai fierbinte!

15. Te iubesc pentru că mă iubești chiar și atunci când nu aș merita asta. Când nu sunt cea mai caldă persoană, ci dimpotrivă, sunt de neînțeles, iar tu te străduiești să mă înțelegi.

16. Lumea este mai frumoasă de când ne-am căsătorit, iubitule. Sunt inspirată de dragostea ta și vreau să rămân a doua jumătate a ta pentru tot restul vieții. Tu ești speranța și fericirea mea. Să fii norocos în toate, să nu te înspăimânte nici un obstacol pe drum, să lași pasărea fericirii să-ți aducă noroc, iar iubirea mea va fi o stea călăuzitoare pentru tine.

17. Dragostea ne face mai buni, mai sinceri, ne inspiră. Mulțumesc, dragul meu, că îmi dai în fiecare zi acest sentiment minunat. Doar cu tine mă simt foarte fericită. Tu ești visul meu, idealul meu, de care mă îndrăgostesc în fiecare zi tot mai mult. Sper ca dragostea mea să-ți poarte noroc.

18. Te iubesc pentru că ești tu, nu te prefaci, nu te ascunzi, nu ești altcineva, ești pur și simplu un om atât de frumos și sincer!

19. Viața mea s-a transformat într-un basm în care personajul principal trăiește cu mine și îmi face viața mai frumoasă zi de zi. Sunt recunoscătoare destinului pentru întâlnirea noastră și pentru crearea familiei noastre!

20. Pur și simplu zbor pe aripile fericirii când ești lângă mine… Îți mulțumesc pentru tot, scumpul meu soț!

Cum să îl surprinzi frumos când ajunge acasă

Dacă simți că peste relația voastră se așterne monotonia sau pur și simplu vrei să-i reamintești soțului tău cât de mult îl prețuiești, atunci ar fi ideal ca din când în când să îl surprinzi cu gesturi mici, dar care fac diferența. Nu întotdeauna ai nevoie de ceva pompos pentru a-ți manifesta afecțiunea. Iată cinci moduri simple prin care îți poți surprinde soțul când vine acasă:

Cum să îți surprinzi soțul și să-i arăți că îl iubești
Cum să îți surprinzi soțul și să-i arăți că îl iubești

1. Clasia cină romantică la lumina lumânărilor. Se spune că „dragostea trece prin stomac“, așa că nu vei putea da greș cu această idee. Poate părea învechită, dar până și cel mai puțin romantic bărbat va fi plăcut impresionat și va aprecia gestul tău. Nu te rezuma doar la mâncare, folosește-ți imaginația!

2. Scrie-i un bilețel și pune-l în buzunarul sacoului. Notează câteva gânduri despre cât de mult înseamnă el pentru tine pe un bilețel și strecoară-l în buzunarul hainei cu care va pleca la lucru. Asigură-te că îl va găsi după plecarea de acasă. Nu uita că uneori astfel de lucruri pot salva o zi care a început cu stângul.

3. Fă-i un cadou, fără o ocazie anume. Gândește-te la ceva ce știi că i-ar plăcea sau ceva de care știi că are nevoie, ambalează frumos acel „ceva“ și dăruiește-il atunci când se așteaptă mai puțin. Până la urmă, fiecare zi petrecută împreună ar trebui să fie specială.

4. Adu-i micul dejun la pat. Pentru că de obicei el face asta, într-o duminică i-ai putea servi tu micul dejun la pat. Dacă știi că a avut o săptămână grea la lucru sau nu se simte în cea mai bună formă, atunci e momentul perfect.

5. Invită-l la film. Lasă pentru o altă ocazie clasicele filme siropoase și cumpără două bilete la un film ce știi sigur că i-ar plăcea. Poate un film de acțiune cu actorul lui preferat sau o comedie spumoasă.