Home » Știri » Patru studenţi israelieni au sechestrat un tânăr, la Constanţa, după un schimb de maşini

Patru studenţi israelieni au sechestrat un tânăr, la Constanţa, după un schimb de maşini

Octavian Palade / 04.11.2016, 14:09
Patru studenţi israelieni au sechestrat un tânăr, la Constanţa, după un schimb de maşini

Patru studenţi israelieni de origine arabă au arestaţi preventiv după ce au sechestrat un tânăr, nemulţumiţi de un schimb de maşini.

Cei patru studenţi au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Constanţa, aceştia fiind acuzaţi că au sechestrat un tânăr din Ploieşti şi l-au ameninţat că îl aruncă în mare după ce au făcut un schimb de autoturisme, iar maşina primită s-a stricat. Doi dintre cei patru agresori au fost prinşi în trafic, ceilalţi doi s-au predat la Poliţie, transmite news.ro.

Procurorii au declarat că patru tineri israelieni de origine arabă, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, au făcut un schimb de maşini cu un tânăr de 23 de ani din Ploieşti. Ei i-au dat tânărului un Alfa Romeo şi au primit la schimb un Audi Break. La scurt timp, autoturismul primit de israelieni s-a stricat, iar aceştia s-au supărat, considerându-se păcăliţi.

Ei s-au întâlnit cu tânărul din Ploieşti miercuri, la o benzinărie de la intrarea în staţiunea Mamaia. Cei patru l-au urcat pe ploieştean într-un autoturism şi l-au plimbat prin oraş câteva zeci de minute, timp în care l-au lovit de câteva ori , au asmuţit un câine asupra lui şi l-au ameninţat că-l aruncă în mare. La un moment dat, i-au dat drumul şi i-au cerut să le dea maşina înapoi.

După ce a scăpat din mâinile studenţilor israelieni, tânărul din Ploieşti a mers la Poliţie şi a povestit ce s-a întâmplat. Doi dintre ei au fost prinşi în trafic de poliţie şi duşi la audieri, iar ceilalţi doi s-au predat, după ce au aflat că erau căutaţi. Ei au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore, iar joi au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru lipsire de libertate.

Instanţa a decis ca Ali Nassar, Mohammad Nassar, Mustafa Nassar şi Tareq Yassin să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Decizia magistraţilor poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare. Cei patru au fost duşi în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Conform anchetatorilor, tinerii sunt studenţi la Universitatea Ovidius.