Home » Știri » Totul despre Laura Cosoi. Cum a devenit cunoscută, ce spune despre Smiley și cum și-a cunoscut soțul

Totul despre Laura Cosoi. Cum a devenit cunoscută, ce spune despre Smiley și cum și-a cunoscut soțul

Violeta Badea / 19.02.2021, 15:19
Totul despre Laura Cosoi. Cum a devenit cunoscută, ce spune despre Smiley și cum și-a cunoscut soțul

Totul despre Laura Cosoi. Cum a devenit cunoscută, ce spune despre Smiley și cum și-a cunoscut soțul. Laura Cosoi nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind o renumită actriță de film, teatru, televiziune și voce. Aceasta a devenit celebră după rolul pe care l-a interpretat în serialul „La Bloc”, difuzat pe postul de televiziune Pro TV. În continuare veți afla totul despre Laura Cosoi, despre cum a devenit cunoscută, despre relația pe care a avut-o cu Smiley și cum și-a cunoscut soțul.

Totul despre Laura Cosoi

Laura Cosoi si Smiley
Laura Cosoi si Smiley

Laura Cosoi, în vârstă de 39, a devenit cunoscută din serialul „La Bloc”, dar are multe alte talente pe lângă cel de actriță. Aceasta s-a remarcat imediat în televiziune, iar relația pe care a avut-o cu Smiley a fost atent analizată de mass-media. Cei doi au format un cuplu perfect, iubit de milioane de oameni și nimeni nu se aștepta la o despărțire.

Laura a vorbit despre relația pe care a avut-o cu îndrăgitul cântăreț și a spus că principalul motiv care a dus la destrămare a fost lipsa comunicării. De asemenea, frumoasa actriță a declarat în nenumărate rânduri că și carierele i-a despărțit, fiind nevoiți să iasă la ramă doar cu ajutorul unui PR.

„Eu nu am cum să mă compar cu el. Dar nici nu mi-am dorit asta. El cântă, iar orice cântăreț ajunge mult mai ușor la oameni decât o face un actor. Dincolo de asta, nu mai există genul acesta de cupluri acum și nici nu mai există un PR care să-ți creeze o astfel de imagine”, a spus Laura Cosoi pentru Life.ro.

În prezent, actrița este împreună cu omul de afaceri, Cosmin Curticăpean, de șase ani și au două fetițe superbe. Rita, în vârstă de trei ani și Vera, bebelușul celor doi în vârstă de trei luni. Cei doi și-au oficializat relația în luna august a anului 2015. Soțul Laurei conduce mai multe firme care merg foarte bine și îi aduc bani frumoşi în conturi.

Cum și-a cunoscut soțul

Laura Cosoi si sotul sau
Laura Cosoi si sotul sau

Relația celor doi a început în anul 2012, pe vremea când blonda încă mai suferea după despărțirea de Smiley. Interesant este că înainte de a deveni un cuplu, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean aveau o relație de prietenie și se cunoșteau încă din copilărie.

Cosmin nu a așteptat prea mult, iar după doar trei ani s-au căsătorit pe data de 8 august 2015. Cuplul a avut parte de două petreceri: una a avut loc la Iași, iar cea de-a doua petrecere a avut loc la Târgu Mureș, organizată special pentru rudele mireului. Laura Cosoi a purtat aceeași rochie de mireasă, însă a ales să schimbe voalul.

Actrița este foarte fericită acum lângă omul de afaceri și are de ce! Cosmin Curticăpean deţine cinci firme dintre care două în Bucureşti în domeniul comunicaţilor şi se urcă la volanul unor maşini ale unui celebru brand pe care puţine persoane şi-l permit. Soţul actriței este un pasionat al bolizilor cu mulţi cai putere.

Laura Cosoi a trecut prin momente dificile

Laura Cosoi si tatal sau
Laura Cosoi si tatal sau

Actrița a trecut prin momente cumplite în urmă cu câtea luni, deoarece tatăl său a pierdut lupta cu noul coronavirs. Laura Cosoi și-a deschis sufletul și a făcut câteva declarații despre drama prin care a trecut. Tatăl său ducea o viață normală, fiind profesor de sport și antrenor de handbal.

Actrița a dezvăluit că aparent Marius Cosoi părea a face parte din categoria persoanelor asimptomatice, dar ulterior lucrurile s-au agravat. Laura Cosoi a fost nevoită să caute un loc la ATI, deoarece starea de sănătate a tatălui ei se înrăutățise foarte rapid.

„Tata era la Iaşi, el avea diabet, dar nu era o situaţie gravă, era un om activ, n-a fost niciodată în spital. Şi când am aflat că i se confirmase faptul că are Covid, chiar părea asimptomatic. Apoi i s-a degradat starea şi scăpam totul printre degete, îl sunam şi îmi spunea că nu poate respira bine, fratele meu zicea că e din cauza măştii. A ajuns la spital la Iaşi, apoi l-am transferat la Matei Balş, la Bucureşti, pentru că prezenta riscuri. Inițial părea că e stabil, apoi a făcut stop cardiac şi a fost intubat pentru patru zile. Apoi l-am pierdut.”, povestește actrița, citată de okmagazine.ro.