Home » Știri » Traian Băsescu: Cei care stau acasă dau un vot pentru PSD

Traian Băsescu: Cei care stau acasă dau un vot pentru PSD

Redactia Știri / 09.12.2016, 16:59
Traian Băsescu: Cei care stau acasă dau un vot pentru PSD

Liderul PMP, Traian Băsescu, a îndemnat, vineri, ca românii să iasă într-un număr cât mai mare la vot duminică, deoarece, dacă stau acasă, vor da un vot pentru PSD, în cazul în care aceștia oricum se bucură de votul asistaților social.

Traian Băsescu, chestionat în cadrul unei emisiuni la Adevărul Live despre părerea lui în legătura cu prezența la votul de duminică, a spus că ‘’’cei care stau acasă dau un vot pentru PSD.

„Dacă oamenii ar avea încredere în mine să le spun că cei care stau acasă dau un vot pentru PSD, dacă ar crede în ce le spun, ar ieşi în număr mai mare la vot. Îi asigur pe români că cei care stau acasă, dau un vot pentru PSD pentru că asistaţii social se duc în orice condiţii la vot şi vor susţine PSD. Dar ţara asta nu este formată doar din asistaţi sociali. Dacă stăm acasă le dăm procente mari PSD-ului. Dacă mergem şi votăm PMP, cu certitudine votează un partid care nu o să lase PSD-ul să-şi înhaţe prada”, a afirmat preşedintele PMP, citat de news.ro.

Potrvit ultimelor sondaje, PSD se află pe primul loc la numărul de voturi, urmat de PNL și USR, iar duminică, 11 decembrie, 19 milioane de români sunt așteptați să-și exercite dreptul constituțional la vot pentru a-și alege Parlamentul din următorii patru ani.