Home » Știri » Traian Băsescu reacționează în legătura cu deszăpezirea Capitalei

Traian Băsescu reacționează în legătura cu deszăpezirea Capitalei

Sebastian Rotaru / 11.01.2017, 15:54
Traian Băsescu reacționează în legătura cu deszăpezirea Capitalei

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, spune că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui să apeleze pentru deszăpezire şi la ”miile de asistaţi social pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar”.

”Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la câţiva puşcăriaşi, jandarmi, sportivi şi militari pentru deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare. În regulă. Dar oare de ce nu apelează Doamna Firea la miile de asistaţi social pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente şi sume de la bugetul statului? Sau aceştia sunt votanţii cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjaţi?”, scrie Traian  Băsescu pe pagina sa de Facebook, potrivit news.ro.

El adaugă: ”Oricum, deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare doar dând din gură nu se poate. Trebuie dat şi din lopată”.

”Acţiunile de deszăpezire se vor desfăşura în ritm susţinut, mai ales că ninsoarea şi-a redus intensitatea. Alături de operatorii manuali, vor participa la acţiunile de deszăpezire şi militari”, a anunţat primarul Gabriela Firea, miercuri la prânz.

”Am discutat cu ministrul Apărării, domnul Leş, căruia îi mulţumesc pentru că a acceptat să ne sprijine. De asemenea, vor participa la acţiunile de deszăpezire şi sportivii de la CSM, jandarmii, dar şi muncitori de la marile firme de construcţii din capitală. Persoanele private de libertate vor acţiona în special în zona parcărilor. Prioritare sunt căile de acces de acces la spitale, şcoli, staţii RATB”, a mai scris Firea pe Facebook.