Home » Știri » Victor Ponta, reacție la acuzațiile privind „gaura” din buget lăsată de Guvernul Cioloș

Victor Ponta, reacție la acuzațiile privind „gaura” din buget lăsată de Guvernul Cioloș

Sebastian Rotaru / 09.01.2017, 11:37
Victor Ponta, reacție la acuzațiile privind „gaura” din buget lăsată de Guvernul Cioloș

Fostul premier al României, Victor Ponta, a reacționat pe Facebook, după ce liderul PSD a spus că va organiza o comisie parlamentară pentru a ancheta Guvernul Cioloș, după ce s-a descoperit o gaură uriașă în buget.

Victor Ponta a spus că în anul 2016, împreună cu fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, au atras atentia ca exista o gaura din ce in ce mai mare in bugetul tarii.

„Tot anul 2016 si eu si Gelu Diaconu ( fostul sef ANAF) am atras atentia, cu cifre si date concrete, ca exista o gaura din ce in ce mai mare in bugetul tarii! Se pare ca am avut dreptate!”, a scris Ponta pe Facebook.”

El suține că o „gaură gigantică” în Fondurile Europene stă la baza acetei lipse a 10 milioane de euro din bugetul de stat.

„Cauzele principale – tradarea gigantica de la Fondurile Europene ( cand Romania nu a mai luat niciun ban ca sa ramana disponibili pentru alte cheltuieli ale Comisiei Europene) ; decapitarea conducerii si aducerea la sefia ANAF a unor oameni controlati de multinationale ; paralizarea tuturor investitiilor publice centrale si locale !”, a continuat Victor Ponta.

În final, fostul premier a spus că cel mai mare vinonvat pentru acest deficit este președintele Klaus Iohannis, deoarece a „adus la putere acest Guvern”.

„Sigur ca trebuie sa raspunda Ciolos, Dragu , Ghinea, etc ! Dar sa nu uitam cine, cum si de ce a adus la putere acest Guvern – KLAUS IOHANNIS!”, a conchis Victor Ponta.

Reamintim că, duminică seara, Liviu Dragnea a anunțat că va organiza o comisie parlamentară care să tragă la răspundere Guvernul Cioloș pentru gaura uriașă din bugetul României.