Home » Știri » Acest videoclip cu un OZN a fost surprins de curând, dar mulți se îndoiesc de prezența extraterestră [VIDEO]

Acest videoclip cu un OZN a fost surprins de curând, dar mulți se îndoiesc de prezența extraterestră [VIDEO]

Sebastian Rotaru / 15.02.2017, 16:56
Acest videoclip cu un OZN a fost surprins de curând, dar mulți se îndoiesc de prezența extraterestră [VIDEO]

Un videoclip postat pe YouTube a surprins momentul în care un OZN a trecut pe deasupra coastei Franței, în regiunea Normandia.

Două lumini puternice pot fi obsevate, cu o orbită mai luminoasă, înconjurate de o culoare portocalie. Persoana care a filmat acest videoclip crede că cele două lumini sunt conectate într-o singură structură, scrie dailymail.co.uk.

„O persoană din Franța a trimis acest video. Asta a fost filmată de un prieten de-al lui din Edinburgh. El crede că imaginile sunt reale și mulți oameni le-au văzut deja”, scrie UFO Today.

„Obiectul a zburat câteva minute pe deasupra (n.red – orașului), după care pur și simplu s-a evaporat, iar telefonul prietenului (n.red- care a filmat) a rămas fără baterie la câteva minute după”, a spus cel care a postat filmulețul pe internet.

Mulți oameni sunt sceptici cu privire la înregistrare și consideră că, de fapt, în video se vede un foc de pe un versant muntos din depărtare, care dispare apoi din cauza norilor.

„Cred că în spate este un munte, iar acelea sunt flăcări. Folosiți-vă capul, oameni!”, spune unul dintre comentariile la filmuleț.

Un alt om spune că mereu când apare un OZN, oamenii care filmează spun că bateriile la telefoane le mor brusc, iar un internaut se întreabă dacă „oare toată lumea iese din casă cu telefonul aproape mort?”.

Reamintim că, la începutul anului, Agenţia Centrală de Informaţii din Statele Unite (CIA) a publicat mai multe documente desecretizate, printre care și dovezi ale existenței unor OZN-uri. Arhiva are 800.000 de fișiere și 13 milioane de pagini. Proiectul Stargate, cel care face referire la unele OZN-uri, arată că acțiunea a avut loc între anii 1970-1995 și a vut ca rol studierea unor capacități extrasenzoriale. Mai există și alte rapoarte care fac referire la OZN-uri şi , cel mai amuzant lucru, o rețetă prin care poți obține cerneală invizibilă.