Home » Știri » YouTube lucrează la funcția de transmisiune live de pe mobil [VIDEO]

YouTube lucrează la funcția de transmisiune live de pe mobil [VIDEO]

Sebastian Rotaru / 08.02.2017, 10:09
YouTube lucrează la funcția de transmisiune live de pe mobil [VIDEO]

Este era vitezei și a internetului, iar în ultimul an transmisiunile live pe Facebook și Instagram au revoluționat atât jurnalismul cât și relatarea unor evenimente în timp real. Ei bine, și YouTube s-a gândit că e cazul să facă pasul cel mare.

Acum este și rândul YouTube să intre în categoria platformelor de transmisiuni live. Aceștia au vorbit despre funcție încă de la mijlocul lui 2016, iar acum sunt pe cale să o și lanseze. Canalul are deja peste 10.000 de abonați. Bine, limita de 10.000 de abonați este o restricție impusă momentan, până când toată lumea va avea acces să transmită live de pe telefonul mobil, informează androidcentral.com.

Funcția live poate fi pornită cu doar câteva atingeri în aplicația YouTube standard, iar video-urile create vor fi încărcate exact ca un video tradițional. Acestea pot fi găsite apoi prin căutare, recomandare sau liste de redare – adică oamenii nu trebuie să le găsească neapărat pe canalul tău. YouTube susține, de asemenea, că a făcut multe optimizări pentru a se asigura că feed-ul utilizatorilor este clar, indiferent de rețeaua de internet la care este conectat acesta, aceștia excluzând încetinirea chat-ului live, pentru a acorda prioritate benzii video.

Dar ce părere aveți despre faptul că poți câștiga bani din transmisiunile live de pe YouYube? Asta se numește „Super Chat”, iar utilizatorii care îți urmăresc video-urile pot plăti pentru a prinde un loc în față pe chat și pentru a atrage atenția creatorului de conținut video. Funcția Super Chat va sta deasupra ferestrei de chat tradițională timp de cinci ore.

În concluzie, YouTube are planuri mari, și nu oricine are 10.000 de abonați la contul său, ca urmare va mai dura ceva până vom transmite și noi pe flux, așa că putem începe prin a urmări fluxurile canalelor la care suntem deja abonați.

Tags: