Home » Tehnologie & Știinta » Cand se lanseaza cel mai tare telefon Samsung. Vestea a ajuns deja virala pe net

Cand se lanseaza cel mai tare telefon Samsung. Vestea a ajuns deja virala pe net

Redactia Știri / 13.07.2018, 11:37
Cand se lanseaza cel mai tare telefon Samsung. Vestea a ajuns deja virala pe net

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai așteptat smartphone din a doua jumătate de an, iar lansarea sa oficială pare a fi iminentă, scriu cei de la Playtech.ro.

Într-o perioadă în care oficialii sud coreeni nu mai fac la fel de mulți bani din smartphone-uri ca în trecut, iar Galaxy S9 se vinde precum Galaxy S3, este evident că Samsung are nevoie de o schimbare. Din păcate pentru fanii brandului, Samsung Galaxy Note 9 nu se a anunță a fi revoluționar.

Se fac deja câteva luni de când discutăm de Note 9, dar cu câteva săptămâni rămase până la lansare, este mai evident ca niciodată că zvonurile care ajung acum online au foarte mari șanse să se dovedească a fi adevărate. În acest final de săptămână, avem două seturi de informații din surse diferite referitoare la Samsung Galaxy Note 9.

Un poster de promovare pentru telefonul încă nelansat a fost surprins de cei de la Slashleaks și ne oferă o viziune foarte clară asupra modului în care va arăta cel mai nou vârf de gamă al sud coreenilor. Este îmbucurător să afli că va exista în continuare o mufă de căști pe un telefon premium.

Samsung Galaxy Note 9 va fi anunțat oficial pe 9 august și ar trebui să ajungă în magazinele de pe întregul mapamond la aproximativ 2 săptămâni după. Designul telefonului va fi foarte similar cu cel al Galaxy Note 8 de acum un an, cu mici schimbări. Senzorul de amprentă va fi integrat pe spate, sub zona celor două camere principale.