Home » Sport » Cine este și cum arată Yulia Kanakina, una dintre cele mai frumoase concurente de la Jocurile Olimpice 2022. FOTO

Cine este și cum arată Yulia Kanakina, una dintre cele mai frumoase concurente de la Jocurile Olimpice 2022. FOTO

Cojocaru Cristian / 09.02.2022, 16:41

Starul în ascensiune rusă a sportului, Yulia Kanakina, reprezintă unul dintre cele mai dure sporturi, scheletonul care necesită nu numai forță fizică, ci și coordonare nebună și curaj excepțional. Acest sport reprezintă alunecarea printr-o pistă înghețată cu o viteză amețitoare cu fața în jos și este o aventură extremă în care o greșeală minoră poate duce la un sfârșit tragic. Află cine este sportiva și cum arată cea mai frumoasă concurentă din cadrul Jocurilor Olimpice 2022.

Yulia Kanakina este considerată cea mai frumoasă sportiva de la JO 2022

Rusoaica a reușit să obțină poziția a cincea la Cupa Mondială, însă frumusețea ei și silueta perfectă nu au trecut neobservate. Ea a demonstrat că deține o formă fizică de invidiat și visează să obțină primul loc al podiumului de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing 2022.

Kanakina, care a renunțat la cursurile de balet pentru a se ocupa de scheleton, a spus că la început a fost îngrozită de pista de gheață și s-a rugat să ajungă la linia de sosire fără a fi rănită. Atleta de 26 de ani, care este destul de activă pe rețelele de socializare, spune că îi place să împărtășească poze frumoase cu ea însăși, dar nu are intenția de a crește popularitatea scheletonului prin fotografii mai puțin decente.

Campioana mondială de juniori 2017 a dezvăluit că a participat odată la o ședință foto erotică, dar nu i-a plăcut, regretând că și-a dat acordul. De atunci, ea a refuzat toate propunerile de a poza pentru reviste pentru bărbați. Kanakina a început să concureze la nivel internațional în 2011 atrăgând imediat atenția antrenorilor naționali care au invitat-o ​​să se alăture echipei ruse.

„Zbor ca o rachetă”, și-a comentat sportiva poza dintr-o sală de sport, spunând că „se simte întotdeauna bine” după o sesiune de antrenament. Postarea lui Kanakina nu a trecut neobservată de adepții ei, care i-au trimis multe complimente, inclusiv că „șoldurile ei sunt perfecte”.

yulia kanakina
Yulia Kanakina este considerata una dintre cele mai frumoase sportive din cadrul JO 2022

Care sunt planurile de viitor ale sportivei

În 2017, ea a câștigat primul ei titlu major câștigând Campionatul Mondial de juniori IBSF. Un an mai târziu, ea a terminat pe locul doi la lumea juniorilor. Kanakina, care acum evoluează ca senior, a încheiat sezonul 2019-2020 în top 15, adunând 814 puncte la etapele Cupei Mondiale.

„Ne-am pregătit pentru Jocurile Olimpice mult timp! Am muncit mult până acum. Trebuie să mă mențin în formă bună, atât fizică, cât și psihică, de la începutul până la sfârșitul competiției. Unii oameni vor să mă încurajeze spunându-mi că cel mai important lucru este să câștig, dar eu n-am nevoie de acest gen de motivație.

Trebuie să-mi spun că trebuie să mă bucur de competiție, să-mi fac treaba, să alerg ca fulgerul, să alunec ca o pană, să nu fac mișcări bruște. Astfel voi reuși. Toți vom lupta pentru un loc pe podium, inclusiv eu”, a spus Kanakina, potrivit RT.

În ceea ce privește planurile de viitor ale sportivei, Kanakina a afirmat că după ce cariera sportivă se va încheia, va dori să deschidă un adăpost al animalelor fără stăpân. Ea speră totodată să obțină în timpul util toate aprobările din partea autorităților ruse pentru a-și pune în aplicare acest plan măreț al ei.