Home » Life & Style » Timp liber » Flappy Dragnea, jocul în care „furi” cot la cot cu Dragnea

Flappy Dragnea, jocul în care „furi” cot la cot cu Dragnea

Sebastian Rotaru / 08.02.2017, 17:31
Flappy Dragnea, jocul în care „furi” cot la cot cu Dragnea

Internetul se mișcă repede la orice eveniment important din România, iar când vine vorba de făcut mișto, nu lasă garda jos. După PSD Invaders, Flappy Dragnea a reușit să „fure” internetul.

Flappy Dragnea este un joc inspirat de faimosul joc Flappy Bird, în care controlezi o pasăre prin atingerea touchscreen-ului, ce face ca ea să zboare mai sus. Obiectivul jocului este să treci printre niște tuburi, iar dacă lovești un tub, trebuie să o iei de la capăt.

Flappy Dragnea se bazează pe același principiu, dar pasărea a fost înlocuită de capul lui Liviu Dragnea, tuburile – reprezentate de obstacole – sunt colorate în drapelul României, iar fiecare obstacol pe care capul lui Dragnea îl trece, este recompensat cu 1.000 de euro. Dacă te lovești de tup, ești încurajat să mai bagi „o fisă” și o auzi pe celebra dansatoare Floricica țipând „Să vă fie ruține!„.

În ultimele zile, pe internet circulă două jocuri care îl ironizează pe liderul PSD, Liviu Dragnea. Dacă în PSD Invaders te lupți cu corupții și îi „împuști” cu DNA-ul, iar la final te bați cu monstrul cel mare (în cazul variantei românești de joc, Liviu Dragnea) în Flappy Drganea trebuie să îl ajuți pe liderul social-democraților să fure bani.

PSD Invaders a fost copiat după celebrul joc Space Invaders, în care trebuia să îți aperi galaxia de invazii extraterestre, iar monstrul de la finalul nivelului era cel mai greu de ucis.

Atenție! Jocul Flappy Dragnea se bazează pe principiul pe care a fost făcut și Flappy Bird: pare un joc ușor, dar este destul de dificil și necesită atenție maximă. Puteți să îl ajutați pe Dragnea să fure câte o mie de euro la fiecare tub de care trece, dar mai lăsați bani și la alții.

 

FlappyDragnea poate fi jucat aici