Home » Știri » Iată cum arată un Lamborghini unic și foarte ieftin [FOTO]

Iată cum arată un Lamborghini unic și foarte ieftin [FOTO]

Sebastian Rotaru / 09.02.2017, 17:17
Iată cum arată un Lamborghini unic și foarte ieftin [FOTO]

Multă lume visează să aibă un Lamborghini cu care să se plimbe pe străzi și să întoarcă privirile tuturor. Bine, la cât sunt de scumpe, unii încă visează la el.

Iubitorii de Laborghini vor primi o veste bună. Cu toate că modelul din poza de mai jos nu este la fel de frumos ca frații săi, nici viteza nu este punctul lui forte, dar este foarte ieftin și unic, scrie Telegraph.

 

sursa foto: www.telegraph.co.uk

Fiind unul dintre singurele tractoare din modelul 117 DLA 35, autovehiculul fabricat în 1957 datează cu șase ani înainte de fondarea Automobili Lanborghini, servind ca o amintire a stadiilor incipiente ale imperiului Ferrucio L.

Fabrica Lamborghini Tractor a fost fondată în anul 1940 și a folosit materiale rămase de după Primul Război Mondial pentru a crea mașini. În următoarele decenii, fabrica a devenit cel mai mare producător de echipamente agricole din Italia, iar tractorul de mai sus este dovada clară a frumuseții și eleganței cu care se produceau utilajele.

Tractorul DLA 35 este propulsat de un motor cu trei cilindrii, are 2.200 cmc și 36 de cai putere. Acesta a fost restaurat complet în anul 2016, revopsit în culorile originale – albastru și portocaliu – și are cauciucuri noi.

„Acest tractor minunat ar face un plus distinctiv și binevenit la orice colecție de mașini agricole clasice, sau un plus la orice colecție Lamborghini”, scrie în catalogul de licitație Bonhams.

„Are potențialul de a atrage mulțimi, mai ales când este expus lângă cele mai frumoase supermașini ale celebrei embleme a ”, mai spune mesajul.

În timp ce prețul stabilit pentru licitație este de 22.000 de lire, proprietarii tractorului ar trebui să știe că, în 2016, la o locitație, un asemenea model a fost vândut pentru 89.000 de lire.