Home » Life & Style » Timp liber » Cine este soția lui Boris Johnson. Este mai tânără cu 23 de ani decât el

Cine este soția lui Boris Johnson. Este mai tânără cu 23 de ani decât el

Alexandru Cazacu / 08.07.2022, 11:59

Cel mai probabil, toată lumea îl cunoaște pe Boris Johnson, însă nu mulți știu cine este soția sa. Carrie Symonds (34 de ani) este mai tânără cu 23 de ani decât premierul britanic și se află la prima căsnicie. În schimb, Johnson este la cea de-a treia. Cei doi s-au căsătorit în primăvara anului trecut, însă sunt într-o relație încă din 2018.

Cine este Carrie Symonds, soția lui Boris Johnson

Carrie și Johnson și-au unit destinele în secret anul trecut, pe 29 mai, la Catedrala Westminster. După cum spuneam, cei doi sunt într-o relație din anul 2018 și s-au logodit în 2019. Din cauza pandemiei, Carrie și Boris au amânat nunta până în 2021.

Astfel, în primăvara anului trecut, Carrie Symonds a devenit oficial soția lui Boris Johnson. De fapt, ea este cea mai tânără soție a unui prim-ministru al Marii Britanii din ultimii 74 de ani. Totodată, Boris Johnson și soția lui au format primul cuplu necăsătorit din istoria Marii Britanii care a locuit pe Downing Street, în locuința premierului.

În luna aprilie 2022, Carrie i-a dăruit un fiu premierului. În perioada respectivă, Johnson era în spital după ce a fost infectat cu COVID-19. Așadar, copilul a primit numele medicului care l-a îngrijit pe Boris Johnson în timp ce se afla la terapie intensivă. Așa se face că numele fiului celor doi este Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

Johnson a mai fost căsătorit de două ori. Primul mariaj a fost cu Allegra Mostyn-Owen (între 1987 și 1993). A doua oară, el a fost căsătorit cu Marina Wheeler (1993 – 2020). Din cel de-al doilea mariaj, Boris are patru copii.

Cine este soția lui Boris Johnson
Cine este soția lui Boris Johnson. Este mai tânără cu 23 de ani decât soțul său

Despre Carrie Symonds

Născută la data de 17 martie 1988, Carrie Symonds este fiica jurnalistului Matthew Symonds. În anul 2009, ea a absolvit Universitatea din Warwick, unde a urmat cursuri de istorie a artelor și teatru.

În același an, soția lui Boris Johnson a intrat în Partidul Conservator. La acea vreme, ea ocupa funcția de consilier pe probleme de comunicare cu presa. În cadrul aceluiași partid, Carrie a lucrat cu actualul său soț, iar în 2018 a ajuns director de comunicare.

Ulterior a renunțat la această funcție, pentru a lucra pe un post în cadrul Oceania, un ONG care se ocupă cu probleme de mediu. Pe vremea când a devenit director de comunicare în cadrul Partidului Conservator, soția lui Boris Johnson avea doar 29 de ani. Astfel, ea este cea mai tânără persoană din istoria Marii Britanii care a ocupat un astfel de post.

Soția lui Boris Johnson, printre cei mai buni oameni de comunicare politică

Potrivit jurnaliștilor de la Sky News, în 2018, revista PR Week a inclus-o pe Carrie Symonds în top 10 cei mai buni oameni de comunicare politică. Se spune că tânăra Carrie a avut un rol important în îmbunătățirea imaginii lui Boris Johnson, ajutându-l să devină prim-ministru al Marii Britanii.

Fiica lui Matthew Symonds, un co-fondator al The Independent și cunoscut jurnalist britanic, Carrie se descrie pe profilul său de Twitter drept o conservatoare și o persoană care „luptă împotriva poluării cauzate de plastic”.