Home » Când, unde, cum » 5 cele mai bizare căsătorii din lume. Femeia care s-a măritat cu o roată dintr-un parc de distracții

5 cele mai bizare căsătorii din lume. Femeia care s-a măritat cu o roată dintr-un parc de distracții

Alexandru Cazacu / 08.05.2022, 14:08
5 cele mai bizare căsătorii din lume. Femeia care s-a măritat cu o roată dintr-un parc de distracții

Fiecare relație are suișurile și coborâșurile ei, însă niciuna nu are mai multe decât cea a unei americance, ea fiind căsătorită cu un rollercoaster. Deși poate părea incredibil, de-a lungul timpului, unii oameni au decis să se căsătorească cu animale și obiecte. Dragostea poate să ia multe forme, așa că noi vă vom spune care sunt unele dintre cele mai bizare căsătorii din lume.

Cele mai bizare căsătorii din lume

Deși Ziua Îndrăgostiților a trecut, asta nu înseamnă că oamenii din întreaga lume nu se vor mai logodi în acest an. Dacă și tu ești nerăbdător să pui marea întrebare, nu-ți fă prea multe griji. Dacă te lași copleșit de emoții s-ar putea să ajungi să te căsătorești chiar și cu tine însuți.

Ținând cont de conflictele sociale din ziua de astăzi cu privire la cine se poate căsători cu cine, s-ar putea să fii surprins de alegerile ciudate pe care unii oameni le fac. În acest context, în rândurile de mai jos veți afla care sunt unele dintre cele mai bizare căsătorii din lume.

Bărbatul care s-a căsătorit cu pisica lui

În lista noastră cu cele mai ciudate căsătorii intră și cea a unui poșta din Germania care a decis să se însoare cu pisica sa. Pentru marele eveniment, „mireasa” a fost îmbarcată în alb. După ce oficialii au refuzat să organizeze ceremonia, o actriță a trebuit să joace rolul ofițerului de stare civilă, în cea mai importantă zi din cele nouă vieți a patrupedului.

Femeia măritată cu turnul Eiffel

Erika locuiește în San Francisco și este un fost militar. Deși a mai fost îndrăgostită și de alte obiecte, Turnul Eiffel este cel pe care s-a angajat să-l iubească pentru tot restul vieții, într-o ceremonie intimă la care au participat câțiva prieteni. Erika și-a schimbat chiar și numele legal pentru a reflecta legătura.

5 cele mai bizare căsătorii din lume
5 cele mai bizare căsătorii din lume. Femeia care s-a măritat cu Turnul Eiffel

Femeia care s-a măritat cu o roată dintr-un parc de distracții

O americancă pe nume Linda s-a îndrăgostit de Bruce, un rollercoaster înalt de 70 de metri, în urmă cu mai bine de două decenii, pe vremea când lucra la un carnaval. Însă, romantismul s-a reaprins de curând, după relațiile anterioare cu o locomotivă și un avion. Așadar, femeia a decis să se mărite cu roata din parcul de distracții.

Perna, „marea dragoste” a lui Lee Jin-gyu

Preaiubita pernă a lui Lee Jin-gyu are o imagine a Fate Testarossa, un personaj animat. Lee este complet obsedat de această pernă și o poartă cu el peste tot. Ba chiar mai mult de atât, Lee de decis să i-a de „soție” perna într-o ceremonie specială. După ce a echipat-o cu o rochie de mireasă, el și perna s-au prezentat în fața unui preot local.

Bărbatul care s-a căsătorit cu el însuși

În 2007, Liu We a hotărân să își unească destinul cu o machetă de carton care-l reprezenta în mărime naturală. Marele eveniment a onorat toate tradițiile chinezești, iar cartonul „a purtat” o rochie de mireasă roșie.