Home » Când, unde, cum » 7 cei mai ghinioniști oameni din lume: au trecut prin mari încercări. Femeia care a pierdut 5 case din cauza uraganelor

7 cei mai ghinioniști oameni din lume: au trecut prin mari încercări. Femeia care a pierdut 5 case din cauza uraganelor

Alexandru Cazacu / 19.04.2022, 15:31
7 cei mai ghinioniști oameni din lume: au trecut prin mari încercări. Femeia care a pierdut 5 case din cauza uraganelor

Data viitoare când ești blocat într-un ambuteiaj sau se întâmplă să ai pur și simplu o zi proastă, nu îndrepta privirea spre și da vina pe Divinitate. În schimb, gândește-te la oamenii care au trecut prin greutăți mult mai mari. Universul funcționează în moduri misterioase, iar unele persoane sunt mai ghinioniste decât altele. De pildă, o femeie a pierdut nu mai puțin de 5 locuințe din cauza uraganelor. Află în continuare care sunt unii dintre cei mai ghinioniști oameni din lume.

Cei mai ghinioniști oameni din lume

Ai avut vreodată una dintre acele zile în care ai simțit că Universul este împotriva ta? Ei bine, gândește-te că unii dintre cei mai ghinioniști oameni din lume au trecut prin nenumărate experiențe în care erau să își piardă viața, și-au pierdut casele din cauza uraganelor sau au fost loviți de fulgere și chiar meteoriți. Așadar, data viitoare când vei avea o zi proastă, amintește-ți de cazurile de mai jos.

Singura persoană dintr-un sat care nu a câștigat la loterie

În 2012, locuitorii satului Sodeto din Spania au avut un noroc incredibil, când aproape toți au câștigat o sumă totală de aproximativ 950 de milioane de dolari. Singura persoană din satul respectiv care nu a câștigat nimic a fost Costis Mitsotakis. Cetățeanul de origine nu avea bilet de loterie și, prin urmare, nu a făcut niciun ban în tot satul a fost. Se pare că asociația gospodarilor care a cumpărat biletele n-a bătut și la ușa sa.

Era să se înece de două ori, a căzut dintr-un avion și s-a împușcat în testicule din greșeală

Frane Selak, un bărbat din Croația, a fost supranumit „Cel mai norocos om din lume”. Prima întâlnire a acestuia cu moartea a fost în 1962, când trenul în care se afla s-a răsturnat într-un râu. El a supraviețuit, însă 17 oameni s-au înecat atunci. În anul următor, Frane a dintr-un avion ce s-a defectat în aer și a aterizat într-un car de fân. În schimb, în accidentul aviatic și-au pierdut viața 19 persoane. În 1968, croatul s-a împușcat accidental în testicule. De asemenea, în următorii ani a a supraviețuit în urma a trei accidente de mașină.

Bărbatul care lovit de fulger de 7 ori

Șansele de a fi lovit de fulger pe parcursul unei vieți sunt de 1 la 3000. Cu toate acestea, între anii 1942 și 1977, Roy Sullivan, un bărbat din Statele Unite, a fost lovit de 7 ori . Uimitor este faptul că el a supraviețuit de fiecare dată. Șansele de a fi lovit de atât de multe ori într-o viață sunt de aproximativ 22 de septillioane la 1. Ba chiar mai mult de atât, deși a supraviețuit fenomenelor naturii, el a murit la 71 de ani din cauza unei răni auto-provocate prin împușcătură.

7 cei mai ghinioniști oameni din lume. Aceștia au trecut prin mari încercări
7 cei mai ghinioniști oameni din lume. Aceste persoane au trecut prin mari încercări

Cei mai ghinioniști oameni – Femeia care a pierdut cinci case din cauza uraganelor

Când vine vorba de uragane, se pare că Melanie Martinez este urmărită constant de aceste fenomene ale naturii. Pe parcursul a 50 de ani, femeia din Statele Unite a pierdut nu mai puțin de cinci case din cauza acestora. Ultima locuință a pierdut-o în anul 2012, la puțin timp după ce o renovase cu 20.000 de dolari. Melanie a avut de suferit după uraganele Betsy (1965), Juan (1985), George (1998) și Katrina în 2005.

Cuplul urmărit de atacuri teroriste

Jason și Jenny Cairns-Lawrence formau un cuplu de multă vreme și obișnuiau să călătorească foarte des. Cei doi au fost prezenți la locul a trei atacuri teroriste diferite în timp ce erau în vacanță. Mai exact, Jason și Jenny erau în vacanță la New York când au fost atacate turnurile gemene. De asemenea, ei au fost și la Londra în timpul atentatelor din 2005. Chiar și la atacul terorist de la Mumbai (2008) au fost prezenți. Din fericire, cei doi au reușit să supraviețuiască.

A aruncat în aer un copac și a fost ucis de un glonț care era înfipt în el

Cu siguranță, Henry Ziegland a fost unul dintre cei mai ghinioniști oameni din lume. În 1883, el s-a despărțit de iubita lui, iar aceasta s-a sinucis ulterior. Fratele tinerei a jurat a vrut să se răzbune și l-a împușcat pe Henry, însă glonțul doar la zguduit puternic și a rămas înfipt într-un copac. Ani mai târziu, bărbatul a decis să arunce copacul în aer cu dinamită. În explozie, glonțul blocat în copac a fost proiectat în Henry și l-a omorât.

Cei mai ghinioniști oameni – Singura persoană lovită vreodată de un meteorit

Într-o zi a anului 1954, americanca Ann Hodges dormea ​​în casa ei din Alabama (Statele Unite), când un meteorit de mărimea a două mingi de cricket i-a spart tavanul și a lovit-o în șold. Corpul ceresc i-a a lăsat o vânătaie masivă femeii. Aparent, probabilitatea ca acest să se întâmple este atât de mică încât există mai multe șanse să fii lovit de o tornadă, un fulger și un uragan, toate în același timp.