Home » Când, unde, cum » Când are loc finala League of Legends 2021

Când are loc finala League of Legends 2021

Pană Emanuela / 29.10.2021, 18:20
Când are loc finala League of Legends 2021

Locul și ora pentru finala Campionatului Mondial de League of Legends 2021 au fost anunțate! Ultimul cel mai mare turneu al sezonului va fi găzduit de Islanda, iar premiul pus la bătaie este de 2,225,000 USD. De la jucători la războinici, de la războinici la giganți și de la giganți la legende, doar una dintre cele mai bune echipe va câștiga Cupa Invocatorilor. Mai multe detalii, în continuare.

Când are loc finala League of Legends 2021

Programat inițial să se desfășoare în China, Campionatul Mondial de League of Legends a fost mutat în Europa, mai exact în Reykjavik, Islanda, din cauza restricțiilor de călătorie și a protocoalelor COVID. Locul de desfășurare este arena sportivă interioară Laugardalshöll, iar la fel ca în anii precedenți, la campionat vor participa cele mai bune echipe din lume.

Din păcate, situația de anul trecut se repetă, iar echipele vietnameze nu vor putea participa la finală, indiferent de locație, din cauza restricțiilor de călătorie care interzic cetățenilor vietnamezi să reintre în țara lor. De altfel, tot din cauza pandemiei, spectatorii nu au putut nici ei să participe anul trecut, când campionatul a avut loc pe stadionul din Shanghai din China, pentru a doua oară în această țară.

Premiul inițial pus în joc la Campionatului Mondial de League of Legends din 2021 este 2,225,000 USD, adică 1.909.083,38 de euro, însă acesta va crește odată cu vânzările de articole din joc. Campionatul mondial întrunește echipe de elită din 11 țări și regiuni într-o competiție cu o miză incredibilă, care a început pe 5 octombrie şi al cărei finală va avea loc pe 6 noiembrie, în Engjavegur 8, 104 Reykjavik, Islanda.

Tema ediției finale din acest an Make/Break, reprezentând mentalitatea de a realiza imposibilul și de a descoperi mereu noi posibilități.

Citește și: Jocurile Olimpice. Ce semnificație au cele 5 cercuri și cum au fost alese culorile

OPPO anunţă parteneriatul cu Riot Games pentru Campionat

Pentru Campionatul Mondial de League of Legends 2021 colaborează OPPO şi Riot Games, acțiune inclusă în colaborarea pe termen lung începută în anul 2019. Produsele OPPO sunt echipate cu Modul de Gaming, care reduce substanţial distragerile pe care utilizatorii le-ar putea avea. Prin urmare, atunci când Modul de Gaming este activat, gamerii nu vor fi distraşi de notificări, mesaje sau apeluri.

Când va avea loc marea finală League of Legends 2021 și unde se va disputa
Când va avea loc marea finală League of Legends 2021 și unde se va disputa

La Campionatul Mondial League of Legends din 2021, doar patru echipe rămân în competiție pentru râvnitul trofeu. Trei dintre acestea provin de la LCK, ceea ce sugerează revenirea regiunii la dominație.

De asemenea, toate au o istorie de câștiguri: favoriții fanilor T1 au revendicat coroana de trei ori, Damwon Gaming (DWG) sunt deținătorii în apărare, iar vechea marcă Samsung a lui Gen.G a fost campioană în 2017.

Poate ultima speranță a LPL, EDward Gaming (EDG), să prevină o finală coreeană? Ce putem spune cu siguranță e că bătălia va fi una acerbă.