Home » Când, unde, cum » Când începe Insula Iubirii 2022 la Antena 1. Data oficială anunțată pentru cel de-al șaselea sezon

Când începe Insula Iubirii 2022 la Antena 1. Data oficială anunțată pentru cel de-al șaselea sezon

Alexandru Cazacu / 15.04.2022, 12:02
Când începe Insula Iubirii 2022 la Antena 1. Data oficială anunțată pentru cel de-al șaselea sezon

Veste bună pentru fanii emisiunii „Insula Iubirii”. În curând, telespectatorii pot viziona la Antena 1 cel de-al șaselea sezon al show-ului. Cinci noi cupluri vor fi suspuse celui mai dur test al relației și vor porni într-o călătorie plină de tentații și provocări. Află în continuarea articolului când începe „Insula Iubirii 2022, la Antena 1. Data oficială a fost anunțată.

Când începe Insula Iubirii 2022 la Antena 1

Noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii 2022” va avea premiera pe 2 și, respectiv, 3 mai. Unul dintre cele mai așteptate show-uri de televiziune va în fiecare luni și marți, de la 20:30, la Antena 1. În cel de-al șaselea sezon, cinci cupluri noi pornesc într-o călătorie unică, plină de provocări și tentații.

Concurenții au fost primiți cu brațele deschise în două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island. Și de această dată, ispitele sunt pregătite să scoată la iveală cele mai ascunse trăiri ale concurenților din noul sezon „Insula Iubirii”, care va începe din 2 mai, de la ora 20:30, la postul de televiziune Antena 1.

Dacă „sunt meniți să fie împreună, trăiesc o iubire adevărată sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt”, concurenții vor afla doar cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Ați ajuns aici cu un scop clar, să aflați răspunsurile la întrebările pe care vi le-ați pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect! E posibil ca unii dintre voi să nu treacă testul suprem al iubirii!”, i-a avertizat pe concurenți Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului de la Antena 1.

Când începe Insula Iubirii 2022
Când începe Insula Iubirii 2022 la Antena 1. Data anunțată pentru cel de-al șaselea sezon

Noul sezon al emisiunii vine cu surprize pentru pentru telespectatori

Așadar, începând din 2 mai, în fiecare luni și marți, telespectatorii emisiunii vor putea afla, în cel mai nou sezon „Insula Iubirii”, ce concluzie vor trage noii concurenți după experiența de trei săptămâni departe unul de celălalt, însă aproape de cele mai seducătoare ispite. În noul sezon, 10 ispite masculine și 10 feminine vor testa relațiile cuplurilor participante.

„Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat”, spunea cu ceva timp în urmă Radu Vâlcan.

De asemenea, sezonul cu numărul șase al show-ului de la Antena 1 vine cu foarte multe surprize pentru telespectatori. În 2022, „Insula Iubirii” vine cu noi povești de viață, mai multe ispite, locații de basm și mai multe provocări pentru concurenți. După cum spuneam și în rândurile de mai sus, două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island îi va găzdui pe cei care vor fi nevoiți să aleagă între relație și tentație. Cum se vor desfășura lucrurile pe Insula Iubirii, puteți afla începând din 2 mai, la Antena 1.