Home » Life & Style » Insula Iubirii 2022. Cine sunt cele 5 cupluri din sezonul 6 al emisiunii de la Antena 1

Insula Iubirii 2022. Cine sunt cele 5 cupluri din sezonul 6 al emisiunii de la Antena 1

Cojocaru Cristian / 21.03.2022, 12:43

Insula iubirii revine cu cele cinci cupluri noi care vor trebui să parcurgă testul fidelității. Concurenții vor trebui să treacă prin mai multe etape care, în sezoanele precedente au schimbat viețile mai multor cupluri care considerau că sunt suficient de sudate. Află care sunt persoanele care compun aceste cupluri.

Cuplurile care participă la Insula Iubirii 2022

Cel mai recent sezon al emisiunii Insula Iubirii, difuzat pe postul Antena 1, prezintă telespectatorilor noile cupluri care sunt pregătite să treacă prin aventura vieții lor. Aceștia sunt convinși că sunt uniți de dragostea adevărată și astfel vor găsi întotdeauna drumul înapoi către partener.

Ispitele, 10 masculine și 10 feminine sunt pregătite să soată la iveală cele mai ascunse experiențe ale concurenților din noul sezon. În cadrul noului sezon s-au înscris 1.000 de cupluri, însă doar 5 perechi au reușit să ajungă în cadrul emisiunii pe baza poveștilor de viață și a relațiilor care există între ele. Iată cine formează cele cinci perechi participante.

Cristina și Sebastian

Cristina, în vârstă de 30 de ani, fiind medic stomatolog de profesie și Sebastian în vârstă de 25 de ani, specialist marketing, reprezintă una dintre perechile care au pornit în aventura vieții pe Insula Iubirii. Aceștia sunt împreună de un an și două luni, considerându-se un cuplu solid. Aceștia sunt de părere că iubirea care îi leagă este una puternică și capabilă să treacă peste orice.

insula iubirii
Cristina si Sebastian au ales sa puna la incercare relatia lor puternica

Cerasela și Rareș

Cerasela în vârstă de 26 de ani, consultant fonduri europene și Rareș în vârstă de 28 de ani, având meseria de specialist IT participă la rândul lor în cadrul concursului. Cei doi sunt împreună de aproximativ doi ani și s-au cunoscut în mediul online, atunci când se așteptau mai puțin ca această relație să apară în calea lor. Ambii erau de părere că este timpul să se dedice unei relații serioase, iar decizia de a participa la concurs aparține amândurora, deși Cerasela dorește să depășească bagajul emoțional din trecut.

Lavinia și Reymond

Lavinia este o tânără de 27 de ani, iar Reymond are vârsta de 26 de ani, iar cei doi își împart viața de peste 4 ani. Aceștia au venit tocmai din Irlanda pentru a pune la încercare relația lor. Cu toate că de-a lungul timpului aceștia au experimentat o cerere în căsătorie, cei doi consideră că participarea la concurs reprezintă testul suprem pentru ei. Cei doi au mărturisit în cadrul castingului că de pe Insulă vor pleca împreună.

Priscilla și Bogdan

Studentă la Medicină, Priscilla în vârstă de 22 de ani formează o relație cu Bogdan în vârstă de 23 de ani care este masterand în Managementul Afacerilor. Cei doi au decis să se înscrie la acest concurs din dorința de a afla cât de puternică este legătura dintre ei. Priscilla și Bogdan sunt împreunaă de peste doi ani și au afirmat că de la început, gelozia a fost motivul care i-a determinat pe cei doi să participe la acest show.

Teodora și Alexandru

Teodora are 19 ani și Alexandru 31 de ani și formează un cuplu de aproape 1 an. El este magician, iar ea este asistenta lui. Cei doi formează singurul cuplu din cadrul concursului care au oficiat relația în fața ofițerului de Stare Civilă, fiind de părere că relația lor este perfectă. Cu toate acestea, Insula Iubirii reprezintă pentru ei ultimul test înainte de a merge către căsătoria religioasă.

Aceste povești de viață și multitudinea de surprize pregătite telespectatorilor reprezintă noul sezon al Insulei Iubirii difuzat pe Antena 1. În cadrul concursului, telespectatorii vor putea observa mai multe ispite și noi locații, presărate cu mai multe provocări.