Home » Când, unde, cum » Insula Iubirii 2022. Cine sunt cele 10 ispite feminine din sezonul 6 al reality show-ului de la Antena 1

Insula Iubirii 2022. Cine sunt cele 10 ispite feminine din sezonul 6 al reality show-ului de la Antena 1

Alexandru Cazacu / 11.03.2022, 15:54

În curând, va începe la Antena 1 cel mai nou sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. Realizatorii show-lui vin cu noi surprize pentru telespectatori și în această ediție. În cel de-al șaselea sezon, concurenții vor petrece 21 de zile în compania seducătoarelor ispite. Află mai departe, cine sunt cele 10 ispite feminine din sezonul 6 al emisiunii.

Cine sunt cele 10 ispite feminine din cel mai nou sezon Temptation Island – Insula Iubirii

Fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare noul sezon „Temptation Island – Insula Iubirii”. În cel de-al șaselea sezon al reality show-ului, 10 ispite feminine sunt nerăbdătoare să demaște unele dintre cele mai ascunse trăiri ale concurenților.

În cele 21 de zile petrecute în compania seducătoarelor ispite, concurenții vor fi nevoiți să treacă prin cel mai dur test al fidelității și aleagă între „Relație” și „Tentație”. Haideți să vedem cine sunt cele 10 ispite feminine din sezonul cu numărul 6 al emisiunii „Insula Iubirii”.

Maria Vornicu

În vârstă de 37 de ani, Maria Vornicu este o femeie puternică. Este sigură pe ea și știe cum să se impună, însă are și multe de oferit, asta dacă cel de lângă ea știe ce să ceară. În relațiile anterioare, Maria a înșelat și a fost înșelată, așa că putem spune că a experimentat multe. În opinia sa, toate experiențe din trecut îi vor fi de ajutor pe Insulă.

Bianca Patrichi

Printre ispitele feminine din acest sezon se numără și Bianca Patrichi. Ea are 32 de ani și a acceptat să meargă pe Insula Iubirii pentru a descoperi oameni noi și a se lăsa la rândul său descoperită. A fost înșelată în relațiile anterioare, așa că Bianca nu crede în monogamie.

Cine sunt cele 10 ispite feminine – Oana Monea

Deși are doar 33 de ani, Oana are deja o afacere proprie. Mai exact, ea deține un salon de cosmetică și predă cursuri de specializare în acest domeniu. Chiar dacă pe plan profesional se simte împlinită, se care că din punct de vedere sentimental, viața nu i-a adus Oanei Monea satisfacțiile dorite.

Anamaria Vaida

Cu ochi albaștri și părul de foc, Anamaria Vaida a venit pe insulă pentru a ajuta cuplurile să se descopere. Are 33 de ani și îi place să flirteze, deci putem spune că rolul de ispită i se potrivește perfect.

Eda Csoregi

Deși poate părea incredibil, Eda are 23 ani și este profesoară de matematică. Comunicativă din fire și pregătită să experimenteze lucruri noi, ea vine pe Insula Iubirii cu inima deschisă. Eda Csoregi crede despre ea că este o femeie puternică și ambițioasă.

Karina Fetica

Karina Fetica a devenit antrenor de fitness, după ce a renunțat la un loc de muncă sigur, dar plictisitor, într-o bancă. Plină de ambiție, carismatică și foarte sigură pe ea, Karina (26 de ani) a ieșit dintr-o relație de nouă ani, deoarece devenise monotonă. Așadar, se pare că nu îi este teamă să spună lucrurilor pe nume.

Cine sunt cele 10 ispite din sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii
Cine sunt cele 10 ispite din sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii

Insula Iubirii 2022 – Larisa Iosif

În vârstă de 23 de ani, Larisa a decis să vină pe Insula Iubirii din dorința de a le demonstra femeilor că bărbații sunt sunt chiar cum așa cum cred ele. Ea și-a propus să joace dur chiar de la început, așa că rolul său pe Insulă nu va fi trecut cu vederea.

Antonela Pătruț (26 de ani)

Antonela Pătruț este una dintre ispitele noului sezon Temptation Island – Insula Iubirii. Este amuzantă și onestă, însă nu va ezita să le spună tuturor în față ceea ce gândește. Antonela a venit pe Insulă pentru a cunoaște oameni noi, dar și pentru a afla dacă într-o lume superficială mai există relații stabile.

Roxana Lite (28 de ani)

Are o licență în Turism, însă a ales să urmeze o carieră în domeniul cosmeticii și chiar deține un salon de înfrumusețare. Roxana a venit pe Insula Iubirii deoarece își dorește să îi ajute pe concurenți să afle răspunsuri la întrebări pe care nu au avut până acum curajul să și le pună.

Lavinia Dumitrescu

Credea cu tărie că relația perfectă există, însă Lavinia (28 de ani) a avut ocazia să afle pe propria piele că lucrurile se pot schimba în orice moment. Chiar dacă a fost căsătorită și a avut și un copil, asta nu a oprit-o să divorțeze când a simțit că nu mai are nimic în comun cu fostul partener de viață.