Home » Când, unde, cum » Insula Iubirii 2022. Cine sunt și cum arată ispitele masculine din noul sezon al reality show-ului de la Antena 1

Insula Iubirii 2022. Cine sunt și cum arată ispitele masculine din noul sezon al reality show-ului de la Antena 1

Alexandru Cazacu / 01.03.2022, 15:16

În curând, va începe la postul de televiziune Antena 1 sezonul cu numărul șase din „Insula Iubirii”. După cum ne-au obișnuit, realizatorii reality show-ului vin cu noi surprize pentru telespectatori. Haideți să vedem cine sunt și cum arată ispitele din noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii 2022”, de la Antena 1.

Insula Iubirii 2022. Cine sunt și cum arată ispitele din noul sezon

Nu mai este mult până când va începe, la Antena 1, „Temptation Island – Insula Iubirii”. În cel de-al șaselea sezon al reality Show-ului, zece ispite masculine așteaptă să demaște ceea ce concurenții ascund adânc atât în suflet, cât și în minte. Află în continuarea acestui articol cine sunt și cum arată ispitele din noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii 2022”.

Bogdan Ionescu

În vârstă de 32 de ani, Bogdan Ionescu este organizator de evenimente. În trecut, el a mai fost pe Insulă, însă în postura de concurent alături de iubita sa de atunci, Hanelore. Ei bine, acum Bogdan vrea să arate tuturor ce poate din ipostaza de ispită.

Trădat chiar de cea alături de care venise pe Insulă, Bogdan a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. Așadar, el s-a apucat de sport, și-a schimbat stilul și chiar și-a făcut și tatuaje. În ciuda decepțiilor, Bogdan crede în continuare în iubirea adevărată.

Cătălin Dumitrescu

Una dintre ispitele din noul sezon „Insula Iubirii” este Cătălin Dumitrescu. Polițist de meserie, Cătălin are 31 de și este pregătit să își etaleze calitățile în acest sezon. Cu un fizic atletic și impunător, el pornește în experiența unică de pe Insulă cu inima deschisă.

Ali Habron

Are 33 de ani și este de profesie medic stomatolog. Ali are cetățenie palestiniană și atrage foarte ușor atenția femeilor, doar prin simpla sa prezență. După ce a trecut printr-o experiență neplăcută în dragoste, el vine pe Insula Iubirii pentru a-i ajuta și pe alții să nu treacă prin ce a trecut el.

Cine sunt și cum arată ispitele din noul sezon Insula Iubirii 2022
Cine sunt și cum arată ispitele din noul sezon Insula Iubirii 2022

Marius Hărdoiu

Printre Ispitele acestui sezon se numără și Marius Hărdoiu. Se pare că și el a fost determinat de o experiență nefericită în dragoste să recurgă la mai multe teste înainte de a iubi din nou. Marius este pasionat de spot, matur și foarte prietenos. Îi place să flirteze, iar telespectatorii vor vedea acest lucru chiar de la începutul noului sezon „Insula Iubirii”.

Daniel Mihai

În curând la Insula Iubirii, telespectatorii îl vor cunoaște pe Daniel Mihai. El are 29 de ani și este antreprenor. După mai bine 15 în care a jucat fotbal de performanță, Daniel a înșelat, însă a și fost înșelat la rândul său. Așadar, experiența lui din acest punct de vedere își va spune cuvântul. Un tânăr șarmant și cuceritor, Daniel va încerca chiar din primele zile să le determine pe concurentele de pe Insulă să aleagă între tentație și relație.

Marco Cicognini

La doar 35 de ani, Marco Cicognini este proprietarului unui club din centrul vechi al Capitalei. Italianul a venit inițial să viziteze țara noastră, însă a decis să se stabilească aici. Deși este carismatic, ambițios și emoționat, Marco susține că nu a avut până acum ocazia să se simtă iubit cu adevărat.

Denis Slav

În noul sezon ala reality show-lui „Insula Iubirii 2022”, telespectatorii vor avea ocazia să îl cunoască pe Denis Slav, model în vârstă de 30 de ani. Cu o carieră strălucită în modellingul internațional, Denis crede cu tărie că orice femeie poate fi abordată cu discursul perfect, iar acest lucru este valabil chiar și în cazul celor mărite.

Florin Cerghit

Antreprenor, fotograf și un mare pasionat de canotaj, Florin se încadrează perfect în tiparul bărbatului cu bun simț, cuminte și iubitor. În vârstă de 26 de ani, încă de la începutul noului sezon „Insula Iubirii”, Florin se va remarca drept bărbatul cu umărul ideal pentru fetele care suferă din iubire.

Dinu Popescu

Dinu are 29 de ani, este scriitor și licențiat în psihologie. Obișnuiește să studieze oamenii din jurul său și relațiile dintre aceștia, iar asta se va observa chiar din primele zile pe Insulă. Așadar, el va reuși să lege prietenii, însă va atrage și antipatii. Dinu a pornit în această aventură, dorindu-și să pună în practică tot ce a învățat de-a lungul anilor.

Cristian Grigorescu

Îi place dansul sportiv și este licențiat în sport și performanță motrică. Cristian Grigorescu are 28 de ani și este antrenor personal, iar toate aceste atuuri le va folosi chiar încă de la început pe Insulă. Cu un gust amar lăsat de relațiile din trecut care nu s-au încheiat bine, Cristi pornește la drum, propunându-și să testeze concurentele. Dacă va reuși să facă acest lucru, veți afla în curând, doar la Antena 1.