Home » Life & Style » Timp liber » Va mai fi Insula Iubirii la Antena 1? Răspunsul oficial dat de postul tv

Va mai fi Insula Iubirii la Antena 1? Răspunsul oficial dat de postul tv

Manolică Anca / 02.12.2021, 12:30

Vești bune pentru fanii celui mai fierbinte reality-show din România. Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii, cel cu numărul şase. Insula Iubirii revine la Antena 1 cu noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări.

Insula Iubirii revine la Antena 1

Insula Iubirii a întâmpinat cu brațele deschise noile cupluri care se aventurează în cea mai interesantă experiență a vieții lor. Aceasta a decis soara multor perechi de îndrăgostiți de-a lungul celor cinci sezoane. Radu Vâlcan şi echipa de filmare, alături de cuplurile şi ispitele noului sezon au ajuns deja în Thailanda, destinație unde se va filma cel mai nou sezon al reality show-ului de la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mai multe provocări, sunt doar câteva din ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Așa cum ne-am obișnuit deja, două resorturi exclusiviste îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii. De această dată, pe Coconut Island, o locație absolut excepțională.

Radu Vâlcan, la Insula Iubirii
Radu Vâlcan, la Insula Iubirii

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am inceput deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că fanii acestei emisiuni vor avea parte de foarte multe surprize, avem o mulţime de noutăţi, mult mai multe ispite şi, totodată, mult mai multe provocări.

Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile. Tentaţie sau relaţie sunt cuvintele care îi vor defini de-acum înainte pe cei care au decis să îşi testeze relaţiile la Insula Iubirii!”, a declarat gazda emisiunii, Radu Vâlcan, potrivit unui comunicat transmis de Antena1.

Reamintim că trustul Intact a mai început şi în 2020 filmările pentru sezonul şase Insula Iubirii, însă au fost imediat oprite din cauza pandemiei de Covid-19. Se schimbase și insula la acel moment, producția alegând Republica Dominicană în detrimentul Thailandei, însă fiindcă numărul cazurilor era în continuă creștere, au fost nevoiți să ia această decizie.

Cine este Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai carismatici și apreciați bărbați din România, care a trecut de-a lungul timpului cu succes de la cariera de model la cea de actor și la cea de prezentator tv. A urmat cursurile Liceului Industrial Electronică București, absolvind mai apoi Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Management.

A devenit cunoscut la noi ca model, în anii 2000, fiind declarat doi ani la rând „Cel mai bun fotomodel masculin din România”. În anul 2003 a debutat în televiziune, ca prezentator MTV News, dar și-a consolidat această nouă experiență profesională la Prima TV, unde a fost pe rând gazda emisiunii „Impact”, iar apoi prezentatorul știrilor sportive. A plecat în 2007, după ce a obținut o bursă de studii în SUA.

În 2009 a devenit co-prezentator în cadrul emisiunii „Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV, tot atunci participând și la show-ul „Dansez pentru tine”, unde a câștigat premiul de popularitate, precum și numirea sa drept „Cea mai sexy vedetă tv”, de către TV Mania.

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan

Din 2015 este prezentatorul reality-show-ului „Insula Iubirii” pe Antena 1, show are a ajuns acum la sezonul cu numărul șase. Tot în 2015 a fost și gazda emisiunii „Burlăcița”, alături de Daniela Crudu.

Pe Adela Popescu a cunoscut-o în 2010, când filma pentru serialul „Iubire și onoare”. Cinci ani mai târziu, aceștia au devenit soț și soție. Adela și Radu au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Soții Vâlcan au o relație foarte frumoasă și nu se sfiesc niciodată să îșo declare sentimentele în public.