Home » Știri » Știri sociale » Când începe sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, produsă de Antena 1

Când începe sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, produsă de Antena 1

Pană Emanuela / 21.08.2021, 11:53
Când începe sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, produsă de Antena 1

„Insula Iubirii“ se numără printre cele mai apreciate emisiuni în rândul românilor, cele cinci sezoane difuzate până acum de Antana 1 având audiențe spectaculoase. Despre noul sezon se aude că ar fi plin de surprize și de ispite extrem de atractive, care le vor suci cu siguranță mințile concurenților. Inițial, sezonul șase a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, însă filmările vor fi reluate din nou. Când va începe noul sezon „Insula Iubirii“, afli în rândurile de mai jos.

Insula Iubirii se pregătește de sezonul 6

Radu Vâlcan și echipa de la Antena 1 se pregătesc intens pentru noul sezon al emisiunii de cuplu „Insula Iubirii“, care a avut mare priză la public. Filmările sunt pe punctul de a începe, iar postul TV anunță castingul pentru sezonul șase al show-ului de dating. Se preconizează că noul sezon va fi de senzație, la fel cum vor fi și ispitele.

„Insula Iubirii“ este unul dintre cele mai urmărite reality-show-uri din România, înregistrând audiențe uriașe. Filmările pentru sezonul șase au fost începute și anul trecut de postul TV, însă au fost puse pe pauză din cauza pandemiei. În plus, la acel moment, se schimbase și insula. Filmările fuseseră mutate din Thailanda în Republica Dominicană.

Ajunsă la cel de-al șaselea sezon, emisiunea le pregătește telespectatorilor și mai ales concurenților foarte multe surprize.

Mi se pare ceva absolut extraordinar că am ajuns la sezonul 6 de Insula Iubirii. Ținând cont că este pentru prima dată când nu vom filma în Thailanda, atât pentru mine, cât și pentru echipă o să fie ceva nou şi spectaculos să mergem în Republica Dominicană.

Cu siguranță o să fie ceva surprinzător și pentru concurenți, pentru că nu o să mai semene cu nimic din ce au văzut ei în cinci sezoane la televizor. Sunt sigur că o să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut, dar și unul epuizant în egală măsură“, declara Radu Vâlcan în primăvara anului trecut.

Citește și: Cine sunt concurenții care au format un cuplu, recent, după Survivor. Emisiunea de la Kanal D le-a schimbat viața

Când va fi difuzat noul sezon al emisiunii

Acum, oficialii de la Antena 1 au precizat despre locaţia în care se va filma emisiunea că aceasta este una „complet necunoscută celor de acasă“ și că „nu poate fi comunicată încă“, potrivit paginademedia.ro.

Insula Iubirii se pregăteşte, din nou, de sezonul şase
Insula Iubirii se pregăteşte, din nou, de sezonul şase

Momentan, încă nu se cunoaște data la care va debuta sezonul cu numărul șase, însă cert este că dacă lucrurile își vor păstra ritmul, nu va mai dura foarte mult până ce emisiunea va fi din nou la TV.

Cei care vor să-și „testeze“ relația se pot înscrie la casting și pot apărea în noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii“. Odată ajunși în Dominicană, concurenții vor forma două tabere, tabăra fetelor și cea a băieților, și vor locui timp de mai multe zile pe insule separate. În concurs vor fi aduse bineînțeles și ispitele, care vor încerca să „strice“ relația concurenților.

Din experienţa de până acum, cred că «Insula Iubirii» este un exerciţiu bun pentru a învăţa să ştii să îl asculţi pe cel de lângă tine pentru a înţelege mai bine problemele cu care se confruntă şi ca să poţi să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăşi un impas. Aşa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al şaselea sezon care chiar îşi doresc să afle cine sunt cu adevărat“, a spus gazda.