Home » Când, unde, cum » Care este semnificația numerologică a anului 2022. Încercările la care este supusă omenirea

Care este semnificația numerologică a anului 2022. Încercările la care este supusă omenirea

Alexandru Cazacu / 07.04.2022, 10:11
Care este semnificația numerologică a anului 2022. Încercările la care este supusă omenirea

Conform numerologilor, anul 2022 vine cu noi încercări pentru omenire. Se pare că vibrația 6, specifică anului curent, accentuează agresivitatea și instinctul de supraviețuire. Află în rândurile următoare, care este semnificația numerologică a anului 2022 și prin cu ce provocări vom avea de a face în anul curent.

Care este semnificația numerologică a anului 2022

După cum spuneam, 2022 este un an de vibrație 6, așadar este un moment potrivit pentru reinventarea sinelui. De asemenea, această vibrație ne scoate la iveală latura noastră animalică și vine să încercări în relațiile cu membrii familiei.

Toate provocările pe care le vom întâmpina în acest an le găsim cu preponderență în contextele cifrelor 2, 4 , 6 și 8, spun specialiștii în numerologie. Însă, cel mai potent și des întâlnit este 2, care ne influențează sistemul imunitar și intuiția, dar ne și conferă energie. Acestea fiind spuse, haideți să vedem, mai exact, care este semnificația numerologică a anului 2022.

Cifra 2

Această cifră vine cu emoții în diferite forme, de la muzică și cuvinte, până la trăiri și relații. Conform specialiștilor în numerologie, toate acestea interacționează între ele, așadar trebuie să fim foarte atenți la ce „consumăm”, deoarece modul în care funcționăm de obicei poate fi influențat.

Atunci când apare un stimul, noi acționăm din instinct și îl vom aborda de fiecare dată la fel. Ei bine, se pare că acest lucru poate fi schimbat cu ajutorul lui 4, creând un obicei nou.

Semnificația numerologică a anului 2022
Semnificația numerologică a anului 2022. Provocările la care este supusă omenirea

Cifra 4

Aceasta ne vorbește despre reguli, norme, legi și obiceiuri, spun numerologii. Așa că ne putem aștepta la unele schimbări din acest punct de vedere, mai ales că, potrivit astrosens.ro, țara noastră intră în „anul lui 5 al ciclului de 9 ani”.

În ceea ce privește planul personal, specialiștii ne recomandă să fim atenți și să identificăm rutinele noastre dăunătoare, din toate punctele de vedere. De asemenea, este indicat să setăm niște limite sănătoase în relațiile cu cei apropiați. Este important să învățăm să mai spunem și „Nu”, punându-ne astfel dezvoltarea proprie pe primul loc, să creăm un spațiu favorabil acesteia.

Semnificația numerologică a anului 2022 – Cifra 6

După cum spuneam și în primele rânduri, 2022 vine cu vibrația 6. Această cifră „vine să pună benzină pe foc fricii care deja există”, spune numerologul Alexandru T. Zărnoianu, conform sursei citate. Se pare că vibrația lui 6 întărește agresivitatea și instinctul de supraviețuire, menținându-ne în vectorul 3-6-9 al subconștientului.

Așadar, scoate la iveală o latură a noastră mai puțin bună, pe care de obicei o ascundem și refuzăm să o acceptăm. Totodată, această cifră vine cu încercări în relațiile cu membrii familiei și cu cei din jur.

Cifra 8 

Vibrația lui 8 ne atrage atenția în privința lucrurilor ce țin de partea financiară, responsabilitate și putere. Am putea avea de a face cu abuzuri de putere la niveluri înalte. De fapt, chiar noi am putea prezenta o dorință de control și manipulare, mai spune numerologul. Astfel că, în acest an, este recomandat să adoptăm o atitudine corectă.

Anul 2022 este, în general, unul energic pentru toată lumea și va accentua trăsăturile noastre. Avem și multe lecții de învățat în acest an, fiind responsabilitatea fiecăruia dintre noi să gestionăm toate aceste aspecte care vin, mai ales, din interiorul nostru.