Home » Când, unde, cum » Câți bani are de fapt Kate Middleton. Adevărul despre averile celor mai bogați membri din familia regală britanică

Câți bani are de fapt Kate Middleton. Adevărul despre averile celor mai bogați membri din familia regală britanică

Alexandru Cazacu / 29.10.2021, 13:27
Câți bani are de fapt Kate Middleton. Adevărul despre averile celor mai bogați membri din familia regală britanică

Fără doar și poate, regalitățile Marii Britanii au fost mereu în atenția tuturor, iar mulți au încercat să afle ce avere au membrii familiei regale britanice. Află în următoarele rânduri câți bani are Kate Middleton și care este adevărul despre averile membrilor Casei Regale din Marea Britanie.

Câți bani are de fapt Kate Middleton

Cu siguranță, viața lui Kate Middleton nu a fost una simplă. După căsătoria cu nepotul Reginei Elisabeta a II-a, de la o fată modestă, ea a devenit membru al familiei regale. Cu toate acestea, nu putem spune că familia lui Kate Middleton ducea lipsă de bani, deoarece aveau o avere estimată la aproximativ 50 de milioane de dolari. Potrivit clickpentrufemei.ro, în zilele noastre Kate ar avea o avere netă estimată între 7 și 10 milioane de dolari. Cu toate acestea, există zvonuri precum că averea sa ar fi mult mai mare. Evident, după ce soțul său va urca pe tronul Marii Britanii, averea sa va crește considerabil.

Prințul William

Fiind al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, Prințul Charles a avea o avere cuprinsă între 30 și 40 de milioane de dolari. Potrivit Forbes, pentru a acoperi cheltuielile familiei sale, nepotul Reginei Elisabeta a II-a primește anual un venit destul de consistent de la Ducatul de Cornwall. Mai exact, anul trecut el ar fi încasat 8 milioane de dolari, bani pe care i-a împărțit cu Prințul Harry, înainte ca acesta să se retragă din familia regală. De asemenea, William și Harry au primit câte 10 milioane de dolari fiecare, din averea mamei lor, Prințesa Diana. Pe lângă toate acestea, Prințul William mai încasează și un salariu ca pilot al Aviației Regale.

Prințul Charles, moștenitorul tronului Marii Britanii

Cum era și de așteptat, viitorul rege al Marii Britanii are o avere mai mare decât cea a fiului său. Se speculează că moștenitorul tronului Angliei ar avea o avere estimată la aproximativ 400 de milioane de dolari. Potrivit celor de la Forbes, o mare parte din averea sa ar proveni din terenurile pe care le deține, din veniturile Ducatului de Cornwall, din insulele deținute, din zonele urbane și rurale și din alte proprietăți. În ceea ce privește Ducatul Cornwall, acesta s-a înființat în 1937 pentru a-i asigura un venit constant moștenitorului tronului.

Averile celor mai bogați membri din familia regală britanică. Câți bani are Prințul Charles
Averile celor mai bogați membri din familia regală britanică. Câți bani are Prințul Charles

Regina Elisabeta

Evident, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este cel mai bogat membru al familiei regale, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari, potrivit Reader’s Digest. Averea reginei provine din proprietățile sale, precum Castelul Balmoral, Scoția (în valoare de aproximativ 140 de milioane de dolari), din Casa Sandringham (65 de milioane de dolari), din terenurile marine și din hergheliile și fermele sale. Pe lângă toate acestea, Regina Elisabeta a II-a deține și una dintre cele mai mari colecții de timbre din lume. Aceasta a moștenit-o de la bunicul său și este foarte valoroasă. De asemenea, suverana Angliei mai are și o impresionantă colecție de mobilier și de artă, bijuterii extrem de scumpe, dar primește și o bursă anuală pentru poziția pe care o ocupă.