Home » Când, unde, cum » Ce înseamnă atunci când visezi pui de găină. Ipostaza în care visul are o semnificație pozitivă

Ce înseamnă atunci când visezi pui de găină. Ipostaza în care visul are o semnificație pozitivă

Manolică Anca / 13.11.2021, 17:54
Ce înseamnă atunci când visezi pui de găină. Ipostaza în care visul are o semnificație pozitivă

Visele pot avea o anumită semnificație și este bine să știi să le descifrezi. Așadar, dacă ți s-a întâmplat și ție vreodată să visezi pui de găină și să nu știi ce reprezintă mai exact, vei regăsi explicația în rândurile de mai jos. Ipostaza în care visul are o semnificație pozitivă.

Ce înseamnă atunci când visezi pui de găină

Visele sunt formate din numeroase simboluri, astfel că fiecare animal reprezintă ceva în subconștientul nostru. De cele mai multe ori, apariția în vis a unui pui de găină este semn de belșug și vești bune, de noroc în afaceri. În Antichitate se spunea că dacă visezi pui de găină sărind din găoace vei fi binecuvântat cu copii. Cu toate acestea, există multe interpretări, părerilespecialiștilor fiind împărțite.

În tradiția românească, dacă visezi pui și cloșca pe lânhă ei este semn de necaz în familie, o pierdere a unei persoane apropiate. Dar se pare că există mai multe păreri în acest caz. Unii specialiști spun că dacă visezi pui de găină înseamnă că ai o frică sau semnifică lipsă de respect.

O găină în vis este un semn de bârfă, la fel cum sunt și ciorile. Însă, în unele culturi, puii de găină care apar în vis semnifică un lucru bun. Că urmează în viața ta perioade fericite și prospere.

De ce ne apar pui de găină în vis
De ce ne apar pui de găină în vis

Pui de găină în vis – semnificații pozitive

Dacă visezi mai mulți pui de găină însemnă că ai în față o perioadă cu multe reușite, iar toate dorințele tale se vor îndeplini.

Dacă visezi că niște pui de găină ciugulesc mâncare află că este un lucru foarte bun. Vei avea noroc și prosperitate și o vei duce bine pe toate planurile. Te așteaptă o perioadă încărcată: vei fi sănătos, relațiile vor merge foarte bine și vei avea parte de liniște sufletească. Acest lucru îți va permite să te destinzi și să te bucuri de viață la maximum.

Și atunci când visezi o găină cu ouă și pui te așteaptă o perioadă bună și profitabilă. Dacă visezi că ții în mână un pui de găină înseamnă că cineva apropiat simte nevoia să îi fii aproape, să îl ghidezi.

Dacă visezi că hrănești puii, sunt șanse mari să primești un cadou sau o avansare la locul de muncă. Meritele tale vor fi apreciate de către șefi și superiori, iar între voi s-ar putea să se închege o relație de prietenie de lungă durată.

Dacă visezi că ai cumpărat pui, este considerat, la fel, un semn bun. Arată că vei avea o viață fară griji, vei trăi la maximum și te vei bucura de toate plăcerile vieții. Pe de altă parte, se spue că ai gânduri de a-ți mări familia sau cercul de prieteni.

Dacă visezi pui albi, de regulă, aceștia sunt asociați cu o nuntă. A ta sau a unui prieten, cert este că vei participa la o ceremonie nupțială. Și atunci când puii sunt negri visul poate fi considerat a fi unul bun. Nu ai de ce să te îngrijorezi în privința culorii.