Home » Când, unde, cum » Ce înseamnă când visezi un fost iubit. Semnificația profundă a visului

Ce înseamnă când visezi un fost iubit. Semnificația profundă a visului

Violeta Badea / 25.05.2021, 18:23
Ce înseamnă când visezi un fost iubit. Semnificația profundă a visului

Ce înseamnă când visezi un fost iubit. De câte ori ți s-a întâmplat să îți visezi fostul iubit și să te întrebi dacă mai ai sentimente pentru el? Ei bine, există multe semnificații ce se ascund în spatele unui astfel de vis și trebuie luat în considerare și contextul în care apare persoana respectivă.

Ce înseamnă când visezi un fost iubit

Cu siguranță ți s-a întâmplat să la un moment dat să îți visezi fostul iubit și ai început să cauți o explicație pentru asta. Ei bine, specialiștii în interpretarea viselor sunt de părere că subconștientul transmite un semnal cu privire la faptul că aveți situații nerezolvate în fosta relație.

Poate fi vorba de dor, de o dorință ascunsă, de regrete, dar poate fi și un semn că te pregătești de o nouă poveste de iubire. Cei de la Huffington Post sunt de părere că atunci când visezi un fost iubit, mintea ta se gândește, de fapt, la o nouă relație. Iată ce poate însemna când visezi un fost iubit.

Semnificația profundă a visului

Ce înseamna cand visezi un fost iubit
Ce înseamna cand visezi un fost iubit
  • Nu ai primit toate răspunsurile de care aveai nevoie

Atunci când visezi un fost iubit poate însemna că nu ai încheiat relația așa cum ți-ai fi dorit. Probabil nu ai apucat să-i spui tot ce ți-ai fi dorit sau poate nu ți-a oferit toate răspunsurile de care aveai nevoie. Visul poate reprezenta o continuare a poveștii dintre voi doi, dar cel mai bine este să-l cauți și să clarifici toate aspectele, altfel imaginea acestei persoane vă va bântui mult timp.

  • Apare teama de a nu repeta aceleași greșeli

Dacă te afli într-o nouă relație și îl visezi pe fostul partener, visul poate avea mai multe semnificații. Dacă îți apar în minte discuții și certuri pe care le-ați avut cu cealaltă persoană, acest lucru ar putea însemna că ne temem să nu repetăm aceleași greșeli din trecut, iar relația noastră actuală să se încheie într-un mod asemănător.

  • Îi simți lipsa

Dacă îl visezi pe fostul iubit, ar putea însemna că îți este dor de el. Chiar dacă vrei să treci peste această relație și nu vrei să recunoști. Ai nevoie de timp pentru a uita, iar acest lucru face parte din procesul de recuperare.

  • Îl urmărești pe rețelele de socializare

Dacă nu ai rupt orice legătură cu fostul tău și îl urmărești zilnic pe rețelele de socializare, nu te mira că îl visezi uneori. Acest lucru înseamnă că încă te gândești la el și de aceea îl și visezi câteodată.

  • Nu ești mulțumită de partenerul tău actual

Un alt motiv pentru care îl visezi des pe fostul tău partener poate fi pentru că nu ești mulțumită de actualul. Această interpretare poate fi luată în calcul doar dacă visezi momente frumoase și clipe pline de iubire și tandrețe. Creierul nostru ne dă semnale și ne avertizează când ne lipsește ceva în noua noastră poveste de dragoste. Poate că nu există o chimie între voi, iar momentele de pasiune lipsesc cu desăvârșire.