Home » Când, unde, cum » Cine este de fapt fiica secretă a lui Putin. Detalii necunoscute din viața președintelui rus

Cine este de fapt fiica secretă a lui Putin. Detalii necunoscute din viața președintelui rus

Alexandru Cazacu / 04.10.2021, 14:45
Cine este de fapt fiica secretă a lui Putin. Detalii necunoscute din viața președintelui rus

Nu se știu foarte multe lucruri despre relația lui Vladimir Putin cu Svetlana Krivonogikh, cu care ar avea o fiică. Președintele rus este extrem de discret atunci când vine vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea haideți să vedem cine este de fapt fiica secretă a lui Putin, care a împlinit de curând vârsta de 18 ani.

Cine este de fapt fiica secretă a lui Putin

În 2013, Vladimir Putin a divorțat de soția sa Lyudmila, cu care are două fiice. După cum spuneam, s-a speculat despre relația dintre liderul de la Kremlin și Svetlana Krivonogikh, însă nu se știu cu certitudine foarte multe lucruri. Despre ea se știe că provine dintr-o familie modestă, a urmat cursurile unei universități de management și că a lucrat ca agent de curățenie într-un magazin. Ulterior, spre sfârșitul anilor ’90, se pare că Svetlana a dobândit un binefăcător (Vladimir Putin).

Câțiva ani mai târziu, în 2003 a avut loc o tranzacție secretă la Monaco. Mai precis, este vorba despre un bloc exclusivist, în care un apartament și-a schimbat proprietarul. Prețul acestuia a fost 3,6 milioane de euro, iar prin achiziționarea acestuia noul proprietar a primit și două locuri de parcare și dreptul de a utiliza piscina complexului de lux. Așadar, Svetlana Krivonogikh a devenit proprietara imobilului, printr-o companie offshore, la doar câteva săptămâni după ce a născut o fetiță, despre care să spune că ar fi a președintelui rus.

Cine este de fapt fiica secretă a președintelui rus, Vladimir Putin
Fiica secretă a președintelui rus, Vladimir Putin. Detalii necunoscute din viața liderului de la Kremlin

Mai exact este vorba despre Luiza Rozova, care nu cu mult timp în urmă a împlinit vârsta majoratului. Deși asemănarea asemănarea dintre președintele rus și Luiza este izbitoare, el nu a confirmat niciodată zvonurile. În certificatul de naștere al fetei, locul tatălui nu este completat, însă numele mijlociu al fetei este “Vladimirovna”, care ar înseamnă ”fiica lui Vladimir”. De asemenea, pe contul de Instagram al acesteia, ea are ”Rozova Luiza V.”, potrivit Antena 3.

Fiica ilegitimă a lui Putin a lansat o colecție de haine

Nu cu mult timp în urmă, Luiza Rozova a intrat în vizorul presei, după ce și-a lansat o colecție de haine. Evenimentul a avut loc într-un palat din Sankt Petersburg, iar modelele au surprins pe toată lumea prin ținutele sumare. Luiza este studentă și după cum spuneam ar fi fiica secretă a liderului de la Kremlin, pe care o are cu milionara Svetlana Krivonogikh.

Cu toate acestea, Putin nu a recunoscut acest lucru și neagă că ar fi avut vreodată o relație cu Svetlana. Pe de altă parte, potrivit unui expert în grafică computerizată de la Bradford University, fata seamănă foarte mult cu președintele și că ar putea fi înrudiți.

Ei bine, se pare că relația dintre Vladimir Putin și Svetlana a luat sfârșit când liderul de la Kremlin a început o legătură romantică cu gimnasta olimpică Alina Kabaeva. Svetlana Krivonogikh are o companie care deține o mică parte din Rossiya Bank. Aceasta a fost sancționată de Occident după anexarea Crimeei în 2014, pentru legăturile pe care le avea cu elita politică din Rusia.