Cine este și cum arată soția lui Boris Johnson. FOTO

de:
31 05. 2021, 17:46

Cine este și cum arată soția lui Boris Johnson. Boris Johnson s-a căsătorit sâmbătă cu logodnica sa, pe nume Carrie Symonds. Despre premierul britanic s-au spus și s-au scris multe, dar puțini sunt cei care știu detalii legate de actuala sa parteneră. Cine este și cum arată soția lui Boris Johnson veți afla din materialul următor.

Cine este și cum arată soția lui Boris Johnson

Carrie Symonds si Boris Johnson sunt impreuna din anul 2018

Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds. Evenimentul a avut loc pe data de 29 mai 2021, la Catedrala Westminster. La ceremonie au participat doar 30 de persoane, din cauza restricțiile anti-Covid impuse în Marea Britanie. Carrie Symonds este mai tânără cu 33 de ani decât premierul britanic, dar asta nu i-a împiedicat să fie împreună încă din anul 2018. Cei doi s-au logodit un an mai târziu, dar au amânat nunta, din cauza pandemiei de coronavirus.

Carrie Symonds s-a născut pe data de 17 martie 1988 în Londra și face parte dintr-o familie bună. Tatăl ei este unul dintre fondatorii publicației „The Independent” și se numește Matthew Symonds. Mama sa este de profesie avocat și se numește Josephine Mcaffee. De asemenea, bunicul ei din partea tatălui, John Beavan, este europarlamentar al Partidului Laburist și a fost editor al aceleiași publicații.

Carrie Symonds a studiat teatrul și istoria artei la Universitatea din Warwick, iar în anul 2010 ocupa funcția de ofițer de presă pentru Partidul Conservator. În anul 2018, femeia a devenit cea mai tânără șefă a departamentului de comunicare a Partidului Conservator, având în vedere vârsta de 29 de ani.

La scurt timp, Carrie Symonds s-a mutat în domeniul relațiilor publice la Oceana, o organizație caritabilă pentru conservarea oceanelor. Pe contul său oficial de Twitter, Carrie Symond se descire ca fiind o persoană conservatoare și luptătoare împotirva poluării cauzate de plastic.

Boris Johnson și Carrie Symonds s-au căsătorit în secret

Carrie Symonds si Boris Johnson s-au casatorit in secret

Boris Johnson și Carrie Symonds au format și formează un cuplu controversat. Boris Johnson a mai fost căsătorit între anii 1987–1993 cu Allegra Mostyn-Owen și între anii 1993–2020 cu Marina Wheeler, cei doi au împreună patru copii. Premierul britanic mai are un copil născut în anul 2009 în urma unei aventuri extraconjugale. De asemenea, sunt zvonuri că ar avea un alt copil în afara căsătoriei.

Imediat după divorț, Boris Johnson și Carrie Symonds au oficializat relația și au devenit primul cuplu necăsătorit din istoria Marii Britanii care a locuit în reședința premierului, pe Downing Street. La cei 33 de ani ai săi, Carrie Symonds se află la prima căsnicie și i-a dăruit și ea un copil lui Johnson, în aprilie 2020.

Cine este și cum arată soția lui Boris Johnson. O perioadă de tristă amintire pentru cei doi îndrăgostiți, deoarece premierul din Marea Britanie a fost nevoit să stea internat la terapie intensivă, fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2. Tocmai din acest motiv, copilul a primit numele medicului care l-a vindecat pe Boris Johnson. Astfel, băiețelul se numește Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.