Home » Când, unde, cum » Previziuni Baba Vanga 2022. Ce a spus despre războiul Rusia-Ucraina. Detaliul incredibil menționat despre Putin

Previziuni Baba Vanga 2022. Ce a spus despre războiul Rusia-Ucraina. Detaliul incredibil menționat despre Putin

Alexandru Cazacu / 03.03.2022, 11:06
Previziuni Baba Vanga 2022. Ce a spus despre războiul Rusia-Ucraina. Detaliul incredibil menționat despre Putin

Pe numele său real Vangelia Pandeva Dimitrova, Baba Vanga s-a născut în satul Strumica din Bulgaria. Când vine vorba de profeții, numele clarvăzătoarei este adesea menționat, mai ales că a prezis unele dintre cele mai mari conflicte de pe Glob. Se pare că Baba Vanga a avut previziuni și pentru 2022. Haideți să vedem ce a spus faimoasa clarvăzătoare despre războiul Rusia-Ucraina și despre Vladimir Putin.

Previziuni Baba Vanga 2022. Ce a spus despre războiul Rusia-Ucraina

Baba Vanga a trecut în neființă în 1996, la vârsta de 85 de ani, însă a lăsata mai multe profeții, iar unele dintre ele fac referire la anul 2022. Supranumită și „Nostradamus din Balcani”, Baba Vanga prezicea că Putin va deveni „domnul lumii” și că nimeni nu poate să oprească Rusia.

Se pare că într-una dintre previziuni, Baba Vanga ar fi anticipat faptul că în 2022 Rusia va trece printr-un conflict militar. Ba chiar mai mult de atât, celebra clarvăzătoare ar fi vorbit și despre pandemie cu care se confruntă întreaga lume începând din 2020. Ei bine, ea era ferm convinsă că Rusia va fi noua putere mondială.

„Toți se vor topi precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, ar fi prezis Baba Vanga.

Previziuni Baba Vanga 2022
Previziuni Baba Vanga 2022. Ce a spus clarvăzătoarea despre războiul Rusia-Ucraina

Previziuni Baba Vanga 2022. Ce a mai prezis clarvăzătoarea pentru acest an

După cum spuneam în rândurile anterioare, printre previziunile Babei Vanga pentru 2022 se numără și cea potrivit căreia, omenirea se va confrunta în 2022 cu o nouă pandemie, foamete și cu război.

Conform clarvăzătoarei, în 2022, în urma încălzirii globale gheața se va topi, iar astfel va apărea un nou virus letal. Se pare că acest virus se va dezgheța după foarte mulți ani în care ar fi stat conservat, iar prima oară ar apărea în Siberia.

De asemenea, Baba Vanga spunea că, atât Australia, cât și mai multe țări din Asia trebuie să se pregătească pentru urmările unor dezastre naturale. Conform previziunilor Babei Vanga, în 2022 vor avea loc inundații, iar acestea vor lovi puternic în economia lumii.

Despre Baba Vanga

Numele real al Babei Vanga este Vangelia Pandeva Dimitrova. S-a născut în Bulgaria în 1911, iar pe când avea vârsta de 12 ani, și-a pierdut vederea din cauza unei furtuni puternice. Mulți sunt de părere că această furtună a orbit-o, însă i-a dat și „puterea specială” de a vedea viitorul. Baba Vanga a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani, însă unele dintre predicțiile sale despre lume continuă să devină realitate.

Baba Vanga a făcut mai multe predicții de-a lungul vieții sale, iar multe dintre acestea s-au dovedit a fi adevărate. Printre ele s-au numărat și atacurile din 11 septembrie ale Al Qaeda, dar și Brexit-ul. De asemenea, ea a făcut și unele despre Uniunea Sovietică, care s-au adeverit, potrivit indiatvnews.com.

Ea a prezis, de asemenea, dezastrul de la Cernobîl și moartea Prințesei Diana. Previziunile sale mai vorbeau și despre ascensiunea Statului Islamic.