Home » Știri » Știri externe » Baba Vanga și Nostradamus, profeții incredibile despre planul lui Putin. Ce au prezis despre viitorul Rusiei

Baba Vanga și Nostradamus, profeții incredibile despre planul lui Putin. Ce au prezis despre viitorul Rusiei

Manolică Anca / 26.01.2022, 15:14
Baba Vanga și Nostradamus, profeții incredibile despre planul lui Putin. Ce au prezis despre viitorul Rusiei

Un mistic orb, despre care se spune că a prevăzut atentatele din 11 septembrie 2001 și Brexit-ul, a prezis probleme și întuneric pentru aceast an. În ciuda faptului că a murit în urmă cu mai bine de 25 de ani, cei care sunt interesați de misticism continuă să venereze spusele Babei Vanga. Nu degeaba supranumită „Nostradamus al Balcanilor”. Descoperă ce profeții au făcut Baba Vanga și Nostradamus despre Vladimir Putin și intențiile sale.

Baba Vanga și Nostradamus, profeții despre Putin și planurile sale

Născută în Bulgaria, Baba Vanga a fost supranumită „Nostradamus al Balcanilor” pentru predicțiile sale uluitoare. Chiar înainte de a muri, la vârsta de 85 de ani, ea a făcut o serie de predicții până în anul 5079, cel în care ea credea că universul se va sfârși.

De asemenea, ea a prevestit faptul că până în anul 2030 oamenii vor fi capabili să intre în contact cu alte forme de viață, că până în 2170 o mare parte a globului va fi afectată de o secetă de lungă durată. Mai mult, până în anul 3797 planeta noastră ar urma să dispară, urmând ca doar câțiva oameni să aibă dreptul să părăsească Sistemul Solar pentru a-și continua existența pe altă planetă.

Baba Vanga: Nimeni nu poate opri Rusia!

Atât Baba Vanga, cât și Nostradamus au prezis o serie de conflicte majore în istoria omenirii, iar acum, pe fondul amenințării izbucnirii unui război între Rusia și Ucraina, apar fel și fel de întrebări cu privire la ce urmează să se întâmple. Baba Vanga considera că Rusia va deveni noua putere a lumii.

„Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, a prezis Baba Vanga.

Nostradamus, despre Putin și Rusia. Legătura cutremurătoare cu România

Multe dintre predicțiile lui Nostradamus, cum ar fi ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler, al Doilea Război Mondial, atacul terorist din 11 septembrie, Revoluția Franceză și dezvoltarea bombei atomice au fost interpretate ca fiind corecte. Nostradamus pare să fi prezis și începutul pandemiei de coronavirus din 2020, potrivit celor care cred în aceste profeții.

Astrologul francez a murit la 2 iulie 1566, însă previziunile făcute de acesta au continuat să îi uimească pe cei care urmăresc lucrarea acestuia. Desigur, nu a scăpat din vedere nici Rusia, făcând referire la România, în catrenul 26 din Centuria V: „Din Rusia se apropie în masă  / Distrugătorul va ruina acel oraş  / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”.

Vlaicu Ionescu, considerat cel mai important „traducător” al profețiilor lui Nostradamus din România, spune că această referire la țara noastră poate fi înțeleasă greșit și că, de fapt, ar fi vorba probabil de o simplă greșeală de ortografie. Acel „Romainie” nu ar fi, de fapt, România.

Una dintre interpretările acestui catren atrage atenția că următorul Război Mondial va fi pornit de Rusia, care va invada ţările vecine de la vest, inclusiv România.