Home » Când, unde, cum » 7 profeții înfricoșătoare ale lui Nostradamus pentru 2022. Ce evenimente groaznice a prezis

7 profeții înfricoșătoare ale lui Nostradamus pentru 2022. Ce evenimente groaznice a prezis

Cojocaru Cristian / 28.12.2021, 16:35
7 profeții înfricoșătoare ale lui Nostradamus pentru 2022. Ce evenimente groaznice a prezis

De la moartea unui dictator până la cutremure devastatoare, anumite profeții ale lui Nostradamus arată evenimente groaznice pentru anul 2022. Filosoful francez a scris 6.338 de profeții, sugerând când, unde și cum se va sfârși dramatic lumea noastră. Află ce a prezis acesta pentru noul an.

Care sunt cele mai importante profeții ale lui Nostradamus pentru anul 2022

Multe dintre predicțiile lui Nostradamus, cum ar fi ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler, al Doilea Război Mondial, atacul terorist din 11 septembrie, Revoluția Franceză și dezvoltarea bombei atomice au fost interpretate ca fiind corecte. Nostradamus pare să fi prezis și începutul pandemiei de coronavirus din 2020, potrivit celor care cred în aceste profeții.

Potrivit Horoscopului Anual, mai mult de 70% din profețiile sale s-au împlinit până acum. Astrologul francez a murit la 2 iulie 1566, însă profețiile lui au continuat să îi uimească pe cei care urmăresc lucrarea acestuia. Iată ce au interpretat cei care cred în profețiile lui Nostradamus, din cartea sa, referitor la anul 2022.

Moartea lui Kim Jong-Un

Potrivit interpreților profețiilor, Nostradamus ar fi prezis și moartea dictatorului nord-coreean Kim-Jong Un. În al 14-lea catren din Centuria IV, el a scris: „Moartea subită a primului personaj / Va aduce o schimbare și poate plasa un alt personaj în regat”. Credincioșii lui Nostradamus au speculat că liderul este Kim pe fondul pierderii sale dramatice în greutate și al zvonurilor consistente despre sănătatea lui.

Despotul nord-coreean nu a mai fost văzut de ceva vreme de la o expoziție uriașă de rachete în octombrie, cea mai lungă absență a sa de șapte ani. El a reapărut din nou pe 15 noiembrie, dar a alimentat doar speculații îndelungate despre sănătatea lui.

Un cutremur dezastruos

Cel de-al treilea catren din Centuria III a lui Nostradamus ar prognoza un cutremur uriaș în Japonia, în 2022. El a scris: „Spre mijlocul unei situații extreme / În adâncurile Asiei ei vor spune cutremur”. Într-adevăr, dacă s-ar produce un cutremur în mijlocul zilei, ar putea provoca pagube teribile și nenumărați morți.

Pe 7 octombrie, un cutremur estimat la o magnitudine de 5,9 la epicentrul său a zguduit regiunea Kanto. Deși pagubele au fost minime, a fost cel mai puternic cutremur care a lovit capitala Japoniei de la cutremurul devastator din regiuna Tohoku care a avut loc în data de 11 martie 2011.

Război în Europa

Una dintre profețiile lui Nostradamus pentru anul care vine vizează orașul Paris, conform unor interpretări. Capitala Franței ar fi sub asediu, sugerând un război în Europa. Secțiunea care se referă la aceasta spune: „În jurul orașului mare / Vor fi soldați găzduiți de câmpuri și orașe.”

Scene haotice au apărut deja pe străzile capitalei franceze anul acesta, pe fondul revoltelor din cauza restricțiilor Covid. Și, desigur, Parisul a fost atacat în mod infam în 2015 de teroriștii ISIS, care au ucis 130 de oameni. A fost cel mai mortal atac asupra Franței după cel de-al Doilea Război Mondial.

Criza imigranților

Nostradamus a scris: „Din sânge și foame o calamitate mai mare. De șapte ori vor lua cu asalt plaja/ Situații de foame, loc luat, captivitate”. Acest lucru a fost interpretat că războaiele și conflictele armate din lume vor duce probabil la foamete, prin urmare, va crește fluxurile de imigranți.

Experții cred că atunci când Nostradamus se referă la plaje, el prezice de șapte ori mai mulți imigranți pe plajele din Europa decât în ​​mod normal. Imigrația continuă să fie o dezbatere politică majoră în Marea Britanie și Europa, în special după moartea a 27 de persoane în Canalul Mânecii.

profeții nostradamus 2022
Potrivit profetiilor lui Nostradamus, Uniunea Europeana ar putea ajunge la colaps

Căderea Uniunii Europene

Pentru unii, Nostradamus a prezis, de asemenea, căderea Uniunii Europene, care a fost tulburată de când Marea Britanie a votat Brexit în 2016. Textul arată: „Templele sacre în stil roman principal/ Vor respinge fundațiile”. Interpreții subliniază că Tratatul de la Roma, ratificat în 1957, a fondat în esență Uniunea.

Potrivit lui Nostradamus, Brexit-ul a fost doar începutul, iar întreaga Uniune Europeană era destinată să se prăbușească în 2022. S-a sugerat deja că Polonia ar putea fi prima țară care urmează Regatul Unit în afara blocului după o dispută dintre Varșovia și Bruxelles.

Un asteroid va lovi Pământul

În 2021, o predicție deosebit de proeminentă a fost că un fel de asteroid va lovi Pământul. „Văd că focul din cer va cădea”, a scris astrologul. Pământul a fost foarte aproape de Asteroidul 2021GW4 anul acesta, deși nu a fost considerat o amenințare prea mare de către NASA și nu se potrivea exact cu predicția dramatică a astrologului.

Dezvoltarea roboților tot mai sofisticați

Printre previziunile lui Nostradamus pentru 2022 se numără și creșterea inteligenței artificiale. El a scris: „Luna în plină noapte peste muntele înalt/ O vede noul înțelept cu creier singuratic: De ucenicii săi invitați să fie nemuritori, Ochi spre sud. Mâinile în sâni, trupurile în flăcări.” Pe măsură ce inteligența artificială modernă devine mai avansată în fiecare an, acest avertisment despre discipolii nemuritori capătă un sens foarte real.